Kültür Seyahat

2 Nisan 2022
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022

Uçuşunuz rötar yaptı, transit kuyruğunda saatlerce beklemek istemiyorsunuz veya seyahatinizden dolayı çok yorgunsunuz. Nedeni her ne olursa olsun, eğer bir mola vermeye ihtiyacınız varsa size iyi bir haberimiz var. Kaliteli bir konaklama hizmeti sağlayan, Avrupa’nın en büyük havalimanı oteli YOTEL, İstanbul Havalimanı’nda hizmet veriyor.

4- YOTEL.jpg

Yeni uçuşlarını bekleyen transit yolcular için iyi bir seçim olan, aynı zamanda saatlik konaklama hizmeti de sunan YOTEL İstanbul Havalimanı Oteli’ni iş veya seyahat amaçlı her türlü seyahatinizde tercih edebilirsiniz. 

İstanbul Havalimanı’nın en gözde oteli olan YOTEL dinlenmeniz için size her türlü imkânı sağlıyor. İleri teknolojiyle donatılmış toplamda 451 odasında konforlu ve rahat yataklar, telefon, ücretsiz hızlı kablosuz internet erişimi, televizyon, klima, özel banyo ve kişisel bakım ürünleri, 24 saat açık spor salonu, toplantı salonu, özenle hazırlanan kahveler, şık tasarımlı bar ve restoran gibi özel imkânları bünyesinde barındırıyor. Odalarda ayrıca rahatlatıcı ortam ışıkları, çok sayıda şarj noktası ve cihazlarınıza kolayca bağlanabileceğiniz akıllı TV'ler de yer alıyor. Çocuklu ailelerin de burayı gönül rahatlığı ile tercih edebileceklerini belirtelim.

5- YOTEL.jpg

YOTEL İstanbul’un restoran bölümü zengin servis seçenekleriyle günün 24 saati size yemek ve içecek hizmeti sunuyor. Uçuşunuzu beklerken KOMYUNITI Restoranı'nda doyurucu ve leziz bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik kahvelerinin çok lezzetli olduğunu da eklemeyi unutmayalım.

YOTEL İstanbul, İstanbul Havalimanı’nda elverişli bir konuma sahip olan YOTEL (Landside) ve YOTELAİR (Airside) olmak üzere ikiye ayrılıyor. YOTEL LAND İstanbul Havalimanı giden yolcu katı pasaport kontrol noktasının önünde yer alırken, YOTELAIR ise İstanbul Havalimanı giden yolcu katı pasaport kontrol noktasından sonra Duty Free bölümünde konumlanıyor.

YOTEL İstanbul Havalimanı (Landside)

1-YOTEL LAND

YOTEL (Landside) İstanbul Havalimanı giden yolcu katı güvenlik ve pasaport kontrol noktasının önünde konumlanıyor. Erken uçuşlar, gecikmeli uçuşlar, uzun geçişler ve aktarmalar için idealdir. 24 saat resepsiyon dahil olmak üzere misafirlerin faydalanabileceği çok sayıda olanak bulunuyor. 171 odaya sahip olan otelin tüm odalarında ücretsiz kablosuz internetin yanı sıra kahve barı, fitness salonu, yağmur duşu ile donatılmış suit banyolu ve klima gibi imkanları mevcut.

Konuklarına son derece konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmayı ilke edinen YOTEL'de her gün kahvaltı servisi de yapılıyor.

YOTELAIR İstanbul Havalimanı (Airside)

2- YOTELAIR

YOTELAİR (Airside) güvenlik ve pasaport kontrolünden sonra Duty Free alanı içerisinde yer alıyor. Hava tarafında olması kalkış kapısına birkaç dakika uzaklıkta olduğunuz anlamına geldiği için yolcuların otele giriş yapmadan bagajlarını check-in yapmaları gerekiyor. Gecikmeli veya erken uçuşlar, uzun geçişler ve aktarmalar için ideal olan otelde valizlerinizi yanınızda taşımaya gerek kalmadan çalışabilir, dinlenebilir, ihtiyacınız olan tüm olanakları bulabilirsiniz. 

Toplamda 280 odaya sahip olan YOTELAIR’in tüm odalarında konforlu rahat yataklar, canlandırıcı yağmur duşları, dinlendirici ortam aydınlatmaları, çok sayıda şarj noktası ve misafirlerin cihazlarına kolayca bağlanabilen akıllı TV’ler bulunuyor.

Yeni Buluşma Noktası: Komyuniti Lounge

3- Komyuniti

YOTEL’i üstün kılan diğer bir özellik ise YOTELAİR’de yer alan Komyuniti Lounge’dur. Komyuniti Lounge, uçuşunuzdan hemen önce yemek yiyip takılabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz bir yerdir. Günün 24 saati şeflerimiz tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağının en sevilen lezzetlerini bir araya getiren zengin kahvaltı ve yemek menülerini burada deneyimleyebilirsiniz. Seyahat eden tüm yolcuların jet-lag olma ihtimalleri göz önünde bulundurularak özenle hazırlanan menüler içerisinde taze sebze ve meyveler, sindirimi kolay sağlıklı, lezzetli taze ürünler sunuluyor.

7-YOTEL.jpg

YOTEL İstanbul Havalimanı Konaklama Fiyatları

YOTEL İstanbul Havalimanı konaklama fiyatları ile ilgili tüm gerekli bilgileri web sitemizde bulabilirsiniz.

YOTEL İstanbul Havalimanı Online Rezervasyon

Online rezervasyonlar için Yotel web sitesi üzerinden işlem yapabilir ve kendinize en uygun tarih aralığını burada görüntüleyebilirsiniz.

Ulaşım

YOTEL İstanbul Havalimanı, ana terminal binası içindeki Kalkışlar katında, 7 numaralı terminal girişinin karşısında ve check-in kontrası "R"nin yanında yer alıyor.

İstanbul Havalimanı'na iç hat uçuşu ile geldiyseniz kara tarafındasınızdır ve pasaport kontrolünden geçmenize gerek yoktur.

Uluslararası bir uçuşla İstanbul Havalimanı'na geliyorsanız, hava tarafındasınızdır ve pasaport kontrolünden geçmeniz gerekmektedir. Otelimiz için rezervasyon yaptırmadan önce uçuş bilgilerinizi her zaman kontrol etmenizi öneririz.

Kadıköy - Moda’da Enfes Bir Kahvaltı İçin 3 Mekân
Tips

Kadıköy - Moda’da Enfes Bir Kahvaltı İçin 3 Mekân

Moda, Anadolu Yakası’nın en gözde semtlerinden biri. Küçük ve konforlu mekanları olan bu semtin popülerliği gün geçtikçe artıyor. İstanbul’da…

Devamını Oku
Beyoğlu Pasajları
Kültür Seyahat

Beyoğlu’nun Tarihi Pasajları

İstanbul'u İstanbul yapan semtlerin başında gelen Beyoğlu, eğlence mekanlarıyla olduğu kadar tarihi yapılarıyla da adından söz ettiriyor.

Devamını Oku
Dünyanın En Eski İkinci Metrosu
Kültür Seyahat

Dünyanın En Eski İkinci Metrosu

Dünyanın en eski ikinci metrosu olan Tünel, bugün İstanbul'un en önemli simgelerinden biri olarak kabul ediliyor. 17 Ocak 1875 tarihinde ahşap…

Devamını Oku