Kültür Seyahat

4 Mart 2022
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022

Bugün ve dün hayatın her yerinde olan kadınlar için her gün özel ve minnet dolu. Tarihler her yıl 8 Mart'ı gösterdiğinde ise kadınlara olan sevgi ve teşekkürü göstermenin en coşkulu olduğu zaman gelmiş oluyor. Sevgimizi ve minnetimizi göstermek için yıllardır kutlanılan bu özel gün için yapılabilecek sayısız etkinlik var.

Çok yakında olan bu özel gün için ise şimdiden birbirinden çeşitli ve yurdun her yerinden 8 Mart’a özel sayısız etkinlik oluşturulmaya başlandı. Herkesin kendine ve zevkine uygun bir etkinlik bulabileceği bu coşkulu 8 Mart haftası için henüz plan yapmadıysanız doğru adrese geldiniz. Biz de, bugünü anneniz, kız kardeşiniz veya eşiniz için daha da özel kılabileceğiniz tüm yurttan en güzel 8 Mart etkinliklerini sizin için derledik. İşte tüm yurttan katılmaya değer en özel 8 Mart etkinlikleri!

8 mart (3).jpg

1- Konser: Le Culture de la Pop

Kadınlar Günü’ne özel bir alana bir bedava kampanyalarından da faydalanabileceğiniz bu harika konser ile bu özel günü daha da unutulmaz bir hale getirin. Birbirinden keyifli parçalar dinlerken sevdiklerinizle günün coşkusunu yaşamaya hazır olun. Populist, DJ Stella ve Cem Yalçınkaya ile Bornova Sahne’de çok eğleneceksiniz.

Tarih: 8 Mart, 2022 Salı - 20:30

Yer: Bornova Sahne, İzmir

2- Tiyatro: “45 Saniye”

Bu özel günde sevdikleriniz ile birlikte enfes bir tiyatro oyununda buluşmaya ne dersiniz? 45 saniyelik bir anda iç seslerin dünyasında karmaşık anlara sahne verecek oyun için güne özel indirimli fırsatlardan yararlanmayı unutmayın. Sanat ve eğlenceyi birarada tadacağınız özel bir akşam yaşamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Tarih: 8 Mart, 2022 Salı - 20:30

Yer: Kültüral Performing Arts, İstanbul

3- Konser: Sertab Erener Konseri

Tüm yurttan hemen herkesin gönlünde sesiyle ve performanslarıyla taht kurmuş Sertab Erener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Uşak’ta severleri ile bir araya geliyor. Birbirinden güzel Sertab Erener şarkıları ile kulaklarınızın pası silinecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecekk etkinlik için şimdiden planlarınızı ayarlayın.

Tarih: 8 Mart, 2022 Salı - 20:00

Yer: Atatürk Kültür Merkezi, Uşak

8 mart (1).jpg

4- Tiyatro: Nazım Hikmet’in Ölümsüz Aşkı: Piraye

Nazım Hikmet’in gönüllere dokunan aşk hikayesinin ana kahramanı Piraye, Nazım Hikmet Kültürevi’nde izleyiciler karşısına geliyor. Türkiye turnesindeki şimdiki durağı ile 8 Mart gününe de özel bir etkinlik olarak eklendi bile. Bu özel ve dokunaklı aşk hikayesi ile etkileyici bir tiyatroya şahit olacaksınız.

Tarih: 8 Mart, 2022 Salı - 20:00

Yer: Nazım Hikmet Kültürevi, Bursa

5- Konser: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Konseri

Eray İnal Şef, Çiçek Bilen Solist, Süleyman Yardım Sanat Yönetmeni ve Senfonik Hanımeli Şarkılar ile bu özel gününüze harika bir konser akşamı armağan edin. Bu özel konser için şimdiden yerinizi ayırmayı unutmayın deriz.

Tarih: 8 Mart, 2022 Salı - 20:00

Yer: CSO ADA Ankara Mavi Salon, Ankara

6- Sergi: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi

Birkaç gün boyunca sürecek olan Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 8 Mart’a özel karma sergisi ile sanat dolu bir gün geçirebilirsiniz. Birbirinden çeşitli ve yetenekli eserlerin arasında bir keşfe çıkın. Sanatsever kadınlarımız için harika bir etkinlik olacağı kesin.

Tarih: 8-15 Mart, 2022 Salı - 16:00

Yer: Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi, Ankara

8 mart (2).jpg

7- Atölye: Musem Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Etkinliği

Yemek yapmayı ve yemeyi sevenler için enfes bir 8 Mart etkinliği ile harika tariflerin tadını çıkarın. Gaziantep mutfağının lezzeti ile harmanlanmış Musem Akademisi’nde mayalı poğaça, donut ve berliner yapımlarını öğrenecek ve çok eğleneceksiniz. Lezzetli anlar ve harika kokan tarifler ile enfes bir 8 Mart etkinliği.

Tarih: 6 Mart, 2022 Pazar - 12:00

Yer: Musem Akademi, Gaziantep

8- Etkinlikler Serisi: Bodrum 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri

Bodrum Belediyesi 8 günlük harika bir organizasyon ile sayısız etkinliği değerli kadın emekçilerine armağan ediyor. Şölenlerden fotoğraf sergilerine, sohbetlerden tiyatro oyunlarına ve konserlere kadar pek çok birbirinden keyifli etkinlik ile özel bir hafta olacak.

 Tarih: 4-11 Mart, 2022

Yer: Bodrum (Çeşitli mekanlar)

9- Etkinlikler Serisi: İzmir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “kadın dostu kent” vizyonunu temel alarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı 6 günlük bir etkinlik organizasyonu ile sevdiklerinizle dilediğiniz etkinliğe katılabileceksiniz. Gece koşuları, konserler, sergiler, ödül törenleri, körfez turları ve daha pek çoğuna şimdiden hazır olun.

Tarih: 4-9 Mart, 2022

Yer: İzmir (Çeşitli mekanlar)

10- Etkinlikler Serisi: Mersin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Kadınlara teşekkürlerin sunulduğu en özel gün adına Mersin Belediyesi’nin dolu dolu etkinlik programı ile keyifli anlar yaşayarak bu özel günü sevdiklerinizle kutlama zamanı. Şevval Sam konseri, birbirinden çeşitli spor etkinlikleri ve daha pek çok fazlası ile sevdiklerinizle unutulmaz bir 8 Mart coşkusu deneyimleyin.

Tarih: 5-8 Mart, 2022

Yer: Mersin (Çeşitli Mekanlar)

**8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, sekiz çok özel gezgin kadın, gezi önerilerini Flyista okurları için yazdı. Bu dolu dolu içeriği okumak için buraya tıklayabilirsiniz.**

8 mart (4).jpg

 

 

0
Kültür Seyahat

Çocuklarla Çıkılacak En Keyifli Sömestr Rotaları

Hazır sömestr tatili yaklaşıyorken çocuklarınızla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamaya ne dersiniz? Türkiye’yi gezip birlikte öğrenebileceğiniz ve…

Devamını Oku
Resmi Tatiller-2023
İyi Yaşam

2023'ün Resmi Tatilleri

Yeni yılın gelmesiyle birlikte hepimizin oturup hesaplamaya başladığı resmi tatilleri bu sene sizin için derleyip toparladık. Gelin hep beraber 2023…

Devamını Oku
Seyahat kozmetikleri
İyi Yaşam

Seyahatlerin En Favori Kozmetik Ürünleri

Valizinizi hazırlarken bazen seyahatte ihtiyaç duyabileceğimiz şeyleri es geçebiliriz, bu da bir parça tadımızı kaçırabilir. Hele söz konusu olan…

Devamını Oku