Kültür Seyahat

17 Ocak 2022
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022

Okulun ilk döneminin sonuna geldik ve çocuklar için yorucu ama keyifli bir dönemdi. Peki siz çocuklarınız için bu yorgunluğu alıp götürecek harika bir karne hediyesi vermeye ne dersiniz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise tam da doğru yere geldiniz. Bu ara tatilini en güzel ve en eğlenceli şekilde geçirebileceğiniz bir kış kampı için hazırlığınızı yapın. Hem sizin için hem de çocuklarınız için en güzel eğitici ve eğlenceli kış kamplarını sizin için derledik. İşte çocuklarınıza güzel anılar bırakabileceğiniz 5 kış kampı adresi!

1

1- Sarıkamış Kayak Kampı 

Tarihler: 22 Ocak- 5 Şubat 2022
Yaş aralığı: 6-12 yaş

Toplamda 3 gece 4 gün süren keyifli bir kayak tatili için Sarıkamış’a ailece kampa gitmeye ne dersiniz? Eğer siz ve çocuklarınız kış sporlarından keyif alıyor ve bu sömestr tatilini kışa yakışır şekilde geçirmek istiyorsanız bu kamp tam size göre. Kayak eğitimleri, sanat ve oyun atölyeleri hatta masal zamanları derken çocuğunuza rüya gibi bir karne hediyesi vereceksiniz. Hem sizin hem de çocuklarınızın keyif alabileceği çeşitli aktivitelerle dolu ve anlaşmalı otellerde konaklamanın sağlandığı bu kampa rezervasyon yapmak için oyunkampta.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Kamp ücretine ek olarak; konaklama, atölyeler, 8 saatlik kayak eğitimi, havaalanı transferleri gibi çeşitli imkanların dahil olduğu bu tatil cebinizi de fazla yakmayacak türden!

2- Koç Köpekler ile Gençlik ve Aile Kampı

Tarihler: 2-4 Şubat 2022
Yaş aralığı: 13-18 yaş

Hayvanlarla aranız nasıl? Biz çok seviyoruz eğer siz de sevimli dostlarımızla vakit geçirmekten çok keyif alıyor ve onlarla öğrenmeyi seviyorsanız bu kampa bayılacaksınız! Ailece doğa ve hayvanlarla birlikte Hindiba Doğa Evi, Bolu’da sakin bir tatile hazır olun. Şehrin stresinden uzaklaşacağınız ve çocuklarınızla keyifli anlara ortaklık edeceğiniz bu kampta; koç köpeklerle pack walk, film keyifleri, çeşitli oyunlar, koç köpeklerle sürü yürüyüşü gibi pek çok doğa aktivitesine dahil olabilirsiniz. Huzuru hissedeceğiniz doğa evlerinde konaklarken ailece kaliteli zaman geçirin. Bu harika karne hediyesi için oyunkampta.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

2

3- Kış Bilimi Kampı- Uzay Yolcuları Programı

Tarihler: 30 Ocak- 5 Şubat 2022
Yaş aralığı: 9-15 yaş

Bu tatilde İzmir’e gitmeyi planlıyorsanız ve temanız uzay ise sizi Uzay Kampı Türkiye’nin Kış Bilimi Kampı ile tanıştıralım. Şüphesiz uzaya ilgisi olan çocuklar için çok eğlendirici ve eğitici bir uzay kampı deneyimi olacak! Sanal gezegen gezileri, simülasyonlar, gözlemevinde teleskopla yıldızların gözlenmesi, astronot kıyafetlerinin tanıtımı ve Uzay İstasyonu Görevi gibi çeşitli eğitici ve hayal gücünü geliştirici etkinlik ile çocuklarınızı tanıştırın.

Ücrete konaklama, eğitimler, ekipmanlar ve yemekler dahildir. 1 haftalık bu kampa rezervasyon yapmayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun deriz çünkü kontenjanları oldukça sınırlı. Kampa spacecampturkey.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz. 

2

4- Sapanca Gölü Bamboolow Resort Aile Kampı

Tarihler: 28 Ocak- 17 Mayıs 2022

Hem çocuklarınıza keyifli bir karne hediyesi olacak hem de sizi şehrin stresinden uzaklaştıracak bir aile kampı için Sapanca Gölü’nü öneriyoruz. Dönemin sonuna gelmişken doğa içinde ailece yorgunluğunuzu atabileceğiniz ve keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir tatile hazır olun. Ocak ayından Mayıs ayına kadar belirli tarihler arasında katılım imkanı sunulan bu kampa oyunkampta.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz. Toplamda 2 gece 3 gün süren kampta; bisiklet-scooter sürüşü, ebeveyn-çocuk atölyeleri, fide ekimi ve daha pek çok eğitici ve eğlendirici aktivite ile ailece çok eğleneceğinize eminiz. Ayrıca eşsiz manzaraları ile Bungalow’lar da konaklamak da bir başka keyif olacak!

5- Uludağ Kayak ve Snowboard Kampı

Tarihler: 30 Ocak 2022
Yaş aralığı: 10-17 yaş

Çocuklarınıza karne hediyesi olarak; kayak denince akla en çok gelen yerlerden Uludağ’da 6 gün boyunca hem eğlenceli hem de eğitici aktivitelerle dolu bir kış kampını hediye edin. Bu kamp, Friends koçları eşliğinde günde toplam 4 saat kayak eğitimi ve günün kalanında heyecanlı aktivitelerle dönemin yorgunluğunu attıracak. Konaklama, koçluk hizmetleri, seyahat sigortası, skipass ve sertifikalar ücrete dahildir. Gündüzleri eğitici kayak aktivitelerinin tadını çıkardıktan sonra akşamları kamp oyunları ve partilerle eğlenceli kılan bu kampa rezervasyon için friendstravel.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz!

4

Ayrıca bkz. Kışın Kamp Yapacaklara Tavsiyeler

​​Kır Düğünleri-0
İyi Yaşam

En Güzel Kır Düğünü Fikirleri

Kır düğünleri her zaman en trend düğün konseptlerinin başında geliyor. Peki hayalinizdeki masalsı düğün organizasyonunu hayata geçirebilmek için…

Devamını Oku
Uçak-kulak ağrısı-0
Tips

Uçak Yolculuklarında Kulak Ağrısı Nasıl Önlenir

Yüksek basıncın etkisi en çok kulaklarda sorunlara neden olabiliyor. Eğer uçuş ve sonrasında bu can sıkıcı durumu en aza indirmek istiyorsanız sizin…

Devamını Oku
Balayı-0
Kültür Seyahat

Kış Mevsiminin En Güzel Balayı Şehirleri

Kışın evlenenler ve mutluluğa yeni bir adım atanlar için ülkemizde cennet misali balayı yapılacak pek çok güzel lokasyon bulunuyor. Kış mevsiminde…

Devamını Oku