Yeme İçme

13 Eylül 2021
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022

Krasnodar’daki en iyi Kafkas restoranlarına göz atmaya ne dersiniz? Birbirinden farklı ve leziz bir yemek kültürünün olduğu Rusya’nın Krasnodar şehrindeki Kafkas restoranları ve yemekleri, misafirlerini mutlu etmeyi başarıyor. 

1

Robinson Crusoe Restoran

Çok farklı bir manzarada eşsiz lezzetler, misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Kafkas ve Avrupa mutfağına yakından eşlik edebileceğiniz bu restoran, çekici manzarası ile ziyaretçilerini büyülemeyi de başarıyor. Profesyonel aşçıların ellerinden çıkan balıklar, salatalar, leziz atıştırmalıklar, ziyaretçilerini bekliyor. Güzel bir doğa eşliğinde göl kıyısındaki bu restorana uğramayı ihmal etmeyin. 

Dukhan Restoran

Birbirinden bağımsız bölümleri bulunan restoran, geleneksel Kafkas mutfağı üzerine odaklanmış doğu sentezli eşsiz bir restorandır. ‘Dukhan’ ismi, şarap mahzenlerinin donatıldığı eski Kafkas restoranlarının genel adıdır. Eski tariflere göre hazırlanan gerçek Kafkas mutfağını tatmak isterseniz Dukhan, Doğu’nun inanılmaz atmosferi ile şehirde gidebileceğiniz en doğru adres olacaktır. 

Pandok Restoran

Ermen, Gürcü ve Kafkas mutfağını bir arada bulabileceğiniz Pandok Restoran, sıcacık ortamı ve keyifli lezzetleri ile ziyaretçilerini ağırlamak üzere hazır. Tam bir ev modunda rahat koltuklarda, Kafkas yemeklerini tatmak için Pandok restoranı denemeyi ihmal etmeyin. İster romantik bir akşam, isterse dostlarla hoş sohbet olsun, Pandok restoranın ruhu, herkesi ağırlamayı bekliyor. 

Basturma Restoran

Kafkas, Rus, Ermeni ve Doğu Avrupa yemeklerini tadabileceğiniz Basturma restoran, karışık et tabakları, muhteşem kokteylleri, ızgara menüsü ve şık ortamı ile Krasnodar’da gerçekten gidilmesi gereken restoranlardan birisidir. Şehrin beğenilen Basturma restoranında, lezzetli bir şarap menüsünün de olduğunu belirtelim. 

Stan Restoran

Hem Rus hem Kafkas türlü yemeklerin bulunduğu restoran, 2021 Travellers’ Choice ödülünü almıştır. Bu ödülü hak eden mutfağı ve şık atmosferi ile gerçekten gidilip tadına bakılması gereken bir restorandır. Perdeleri, avizeleri, şamdanları ile sarayları andıran iç mekan dekoru, muhteşem lezzetleri tadarken içinize huzur katmaya yetecek türden.

Madyar & Grill Bar Restoran

AVM içerisinde yer alan bu restoranda, Macar, Avrupa, Rus ve Kafkas gibi farklı ülkelerin mutfaklarını tatmak mümkündür. Modern dekoru, tavuk, et, çorba, ızgara gibi pek çeşitli yemekleri, Madyar & Grill Bar restoranda kaliteli bir mutfak anlayışı, sizleri bekliyor. 

2

Stary Gorod Restoran

Hem mimarisi hem dekoru ve hem de lezzetleri ile Krasnodar’ı yeniden keşfetmenize sebep olacak Stary Gorod restoran, muhteşem organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır. Profesyonel şefler, verilen yemek kursları, bahçede barbekü keyfi, çılgın eğlenceler, dans gösterileri, ne ararsanız Stary Gorod restoranda, Kafkas mutfağı ve Doğu Avrupa meraklısı ziyaretçilerini bekliyor. 

Pinocchio Djan Restoran

Doğu Avrupa, Ermeni, Orta Avrupa, Kafkas ve Gürcü mutfaklarının yer aldığı Pinocchio Djan Restoran, lezzetleri, tasarım tabakları ve kalitesi ile 2021 Travellers’ Choice ödülüne layık görülmüştür. Konforlu bir ortamda Kafkas menülerinin de tadını çıkarabileceğiniz bu restorana uğramayı ihmal etmeyin. 

Cho-Cho Restoran

Neşeli tabaklar, eğlenceli menüler ile karşılaşmak Cho-Cho restoranda mümkün. Renkli tabaklar, keyif veren nezih bir ortam, güzel bir dekorasyon, Cho-Cho restoranı tercih etmek için pek çok sebepten sadece biri. Restoranda Avrupa, Rus, Doğu Avrupa, Orta Avrupa ve Kafkas gibi mutfakların bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Krasnodar'da konaklamak için lüks bir alternatif arıyorsanız, bu yazımıza da mutlaka göz atmanızı öneririz.

1
Yeme İçme

Krasnodar En İyi Kafkas Restoranları

Krasnodar’daki en iyi Kafkas restoranlarına göz atmaya ne dersiniz? Birbirinden farklı ve leziz bir yemek kültürünün olduğu Rusya’nın Krasnodar…

Devamını Oku
1
Kültür Seyahat

Krasnodar En Lüks Otelleri

Ulaşım kolaylığı, tarihi mimarisi ile ilgi çekici bir şehir olan Krasnodar’da, konaklamanın da en rahat şekilde tadına varabileceğiniz birbirinden…

Devamını Oku
1
Yeme İçme

Krasnodar En İyi Kafkas Restoranları

Krasnodar’daki en iyi Kafkas restoranlarına göz atmaya ne dersiniz? Birbirinden farklı ve leziz bir yemek kültürünün olduğu Rusya’nın Krasnodar…

Devamını Oku