İpucu

29 Mart 2022
Güncelleme Tarihi: 1 Nisan 2022

Koşuşturmacanın arasında bir mola verip yeni ve sağlıklı bir hayat tarzına atılmak için hiç de geç değil. Sizi yenileyecek ve hayatınıza yeni bir anlam katacak spor aktiviteleri ile hayatınızı başka bir noktaya taşımanın popüler bir kültür haline geldiği zamanlardayız. Fitness ve sağlıklı yaşam hiç bu kadar popüler olmamıştı belki de. Özellikle, sosyal medyada sıkça vakit geçiren biriyseniz bu alanda pek çok paylaşım ve hatta aktiviteye denk gelmişsinizdir. Sağlıklı yaşam ve spor ile gelen aktif bir yaşam tarzının iyice göz önünde olduğu sosyal mecralarda ayrıca bu alanda iş yapan da pek çok influencer var. Şöyle bir zaman tünelinizde gezindiğinizde fizikleriyle ve günlük rutinleri ile takipçilerine adeta motivasyon olan sosyal medya kullanıcılarının sayısı ise gün geçtikçe artıyor.

Bu paylaşımların en öne çıkanlarından biri de fitness ve bu alanda sayısız influencer var. Hayatınıza rol model olarak alabileceğiniz bu kişiler sayesinde fitness alanında harika bir motivasyon elde edebilirsiniz. Tekrardan forma girmek ve yaza harika bir hazırlık yapmak isteyenler içinse Instagram’ın en iyi 20 kadın fitness influencer’ını araştırdık. Motivasyon tazelemenin tam zamanı dedirten işte o influencerlar!

Fitness (6).jpg

Sami Clarke

Size hayalinizdeki vücuda giden yolda eşlik edecek bir influencer olan Sami Clarke, şu sıralar Form adında yeni bir oluşum kurarak aktif bir şekilde müşterilerine danışmanlık ve eğitim veriyor. Daha da fazlası Youtube kanalından da ürettiği içeriklerde kendi hayatından, beslenme alışkanlıklarından ve motivasyonel konuşmalarından da sıkça paylaşım yapıyor.

Katie Sonier

Eğer kalça antrenmanı için bir motivasyona ihtiyacınız var ise Katie Sonier tam size göre bir influencer, hemen takibe alın. Miami’de yaşayan antrenör, kalça hareketleri ve glute odaklı halter konusunda uzman eski bir jimnastikçi.

Carly Rowena

Instagram ve Youtube platformlarında oldukça popüler olan Rowena, özellikle doğum sonrası antrenmanları ve kendini olduğun gibi kabul etme düşüncesi üzerine fikirleri ile harika bir rol model.

Kayla Itsines

Karın kasları ve önerdiği harika vücut geliştirme planları ile tam bir yol gösterici olan Itsines, Instagram’da fitness alanında oldukça popüler bir influencer. Fitnessa başlamayı planlayanlar için harika bir içerik üreticisi.

Jen Selter

Jen Selter, özellikle bir dönemin Instagram’da en çok takip edilen ve popüler olan fitness influencerlarından biri. Özellikle kalça hareketleri ile öne çıkan fitness eğitmeninin bu alanda oldukça başarılı olduğu paylaşımlarından belli.

Fitness (2).jpg

Cambria Joy

Özel egzersiz modelleri ve sağlıklı ipuçları paylaşan Joy, hem bir ruh enerjileri konusunda ilgili kişi hem de bir fitness modeli. Doğru enerjiler eşliğinde sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyenlere.

Grace Beverley

Ünlü fitness ekipmanları markarı ve fitness influencer kimliği ile popüler olan Beverley, size fitness yolculuğunuzda doğru içerikleri sunan biri. Kendisi aynı zamanda vegan kültür aktivisti ve pazarlama gurusu.

Heidi Somers

Sosyal medyada popüler adı BuffBunny olarak tanınan Somers, tüm vücut antrenmanları ile takipçilerine motivasyon kaynağı oluyor. Ayrıca, büyük beden kadınlar için de kıyafetler üreten bir markası var.

Paige Hathaway

Hem bir fitness modeli hem de bir pizzacı olan Hathaway, motive edici fitness ipuçları ve terletici fitness planları ile takipçilerine kaliteli içerikler sunuyor.

Anllela Sagra

Kolombiyalı ilk fitness modeli Sagra, vücut geliştirme ve ilham kaynağı olma konusunda tam bir yol gösterici. Ayrıca, beslenme programına da oldukça bağlı, alanında başarılı bir influencer.

Fitness (3).jpg

Natacha Ocean

Başka alanında uzman kişiler ile yaptığı iş birlikleri ile yoğun ilgi gören influencer, fitness alanında farklı içeriklere erişmek isteyenler için doğru bir fitness antrenörü seçimi olacak.

Cassey Ho

Blogilates olarak da bilinen Cassey Ho, sahip olduğu 10 yıllık profesyonel fitness geçmişi ile alanında uzmanlığa sahip bir influencer. Sıkı eğitim programları ve pilates içerikleri ile vücudunu şekillendirmek isteyenler yol gösterici.

Krissy Cela

Cela, fitnessa yeni başlayanlar için güç ve direnç eğitimi konusunda harika bir tercih. Birbirinden farklı ücretsiz egzersiz eğitimleri ve yemek planlama programları için takip etmeyi unutmayın.

Sanne Vloet

Hem model hem de fitness konusunda kendini yetiştirmiş biri olan Vloet, sosyal medya hesaplarından yaptığı aktif paylaşımları ile sağlıklı bir hayata adım atmaya karar verenler için tam bir rol model. Macha ile olan aşkını ise bununla alakalı markasını tanıyınca anlayacaksınız.

Hanna Oberg

Hanna Oberg, hamilelik dönemindeyken bile spor salonuna gidebileceğinizin en güzel kanıtı. Hamilelik süreci başladığından beri sıkı antrenmanlarına devam eden fenomenin Instagram paylaşımları takip etmeye değer.

Fitness (4).jpg

Sohee Lee

Sohee Lee, sürdürülebilir ve eyleme geçirilebilir diyet ve yaşam tarzı ile popüler bir kişisel antrenör. Hazırladığı özel kuvvet antremanı programları ile büyük performans hedefleri  belirliyor.

Megan Roup

Hayatınızın en iyi haline gelmesi için yüksek tekrarlı tonlama egzersizleriyle eğlenceli dans hareketlerini kullanan kült-favori kardiyo sınıfı The Sculpt Society’i kuran Roup, harekete geçmek için harika bir tercih.

Stephanie Buttermore

Kendine has egzersiz tavsiyeleri ve fitness dünyasından beden imajıyla mücadele eden herkes için motivasyon verici bir influencer olan Buttermore, yaptığı paylaşımlar ile  fitnessa başlamak isteyenlere rol model oluyor.

Melissa Alcantara

Alcantara, Kim Kardashian’ın baş antrenörlüğünü yapmasının ötesinde ayrıca kadınlara sınırlarının ötesine geçmeleri için harika ilham olan bir eğitmen. Özellikle, yaptığı paylaşımlardaki motivasyon dolu yazıları göz atmadan geçmeyin.

Jen Esquer

Fitness deyince yalnızca ağırlık kaldırmak ve koşmak aklınıza geliyorsa yanılıyorsunuz. Esquer’in alanında uzman paylaşımları ile hareket etmeye ve daha iyi hissetmeye yönelik adımlar ile fitnessa yeni bir bakış açısı kazanacaksınız.

Mantıklı Gezginler için Seyahat İpuçları
Tips

Mantıklı Gezginler için Seyahat İpuçları

Seyahate çıkmak, çoğu insan için zorlu bir süreçtir ve bazı zamanlar bu süreci daha kolay bir hale getirmek için deneyime ihtiyaç duyarız.  Deneyimli…

Devamını Oku
2023-Travel Trends
Tips

2023'te Beklenen 8 Önemli Seyahat Trendi

2023 senesinin yeni seyahat trendleri şekillendi bile. Yeni senenin herkese yeni heyecanlar, keşifler, maceralar ve güzellikler getirmesini dileyerek…

Devamını Oku
s0
Tips

Sevgililer Günü’nde Yapılabilecek 10 Romantik Aktivite

14 Şubat Sevgililer Günü ne kadar eleştirilse de bu günü kutlamak isteyen çiftlerin sayısı oldukça fazla. Siz de bu çiftler arasındaysanız gününüzü…

Devamını Oku