İyi Yaşam

14 Ekim 2022

Canınız sıkıldığında yardımınıza koşan yeni bir diziye mi başlamak istiyorsunuz? Onca alternatif arasında seçim yapmakta ve aradığınızı bulmakta zorlandığınızı biliyoruz. Bu yüzden bu yazımızda çiçeği burnunda dijital platform Disney+ dizilerini mercek altına aldık ve en öne çıkan 10 yapımını seçtik. Özellikle bu hafta sonunu evde geçirmeyi düşünenler için kurtarıcı olacak bu dizileri çok seveceksiniz.

Disney+ İçerikler (1)

The Falcon and the Winter Soldier

Macera dizilerinden hoşlanan bireyler için çok güzel bir haberimiz var! Bu bağlamda The Falcon and the Winter Soldier dizisi tam size göre! Aynı zamanda hem distopik hem macera kategorisinde yer alan mu muhteşem yapım, izleyenleri hayran bırakmaya devam ediyor. Eğer izlerken hem heyecanlanıp hem de gerilecek bir dizi arayışındaysanız bu dizi tam size göre! Mutlaka izlenmesi gereken dizilerden biri olan The Falcon and the Winter Soldier, hem kurgusu hem de oyuncuları açısından büyük bir beğeni topluyor.

Loki

Marvel’ın ele almış olduğu Thor filmini izleyenler bilir. Loki, Thor’ın kötücül ve bir o kadar tehlikeli kardeşi olarak biliniyor. Bu noktada Disney+, izleyiciler adına muhteşem bir dizi ortaya koymuş! Hem filmden alıntıların hem de yepyeni kurguların sahnelendiği bu diziden başınızı kaldıramayacaksınız! Eğer fantastik dizileri izlemekten hoşlanıyorsanız doğru yerdesiniz demektir!

WandaVision

Son zamanlarda oldukça rağbet gören bir karaktere parmak basalım. Wanda! Bu ismi Marvel’in son filmlerinden hatırlayabilirsiniz. Yoğun istek üzerine çekilen bu muhteşem dizi, Wanda’nın solo dizisi olarak hayata geçirilmiş. Aynı zamanda oldukça heyecanlı ve aksiyonlu sahneleri içinde barındıran WandaVision dizisi, Marvelseverleri de yakından alakadar ediyor diyebiliriz!

Disney+ İçerikler (3)

 

She-Hulk: Attorney at Law

Hulk severler burada mı? Marvel filmlerinden keyif alanlar Disney’in bu yeni dizisine hayır diyemeyecek! Aynı zamanda Hulk’un kadın versiyonunu ele alan bu yapım, birbirinden farklı insanı heyecana sürükleyerek gerilim dolu anlar yaşanmasına vesile oluyor! Bu muhteşem yapımı mutlaka seyretmelisiniz!

Moon Knight

Moon Knight dizisi, aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterine dayayalı olan ve Disney+ için özel olarak çıkmış bir Amerikan yapımı televizyon mini dizisi olarak biliniyor. Tüm bunların yanında tam olarak 30 Mart 2022 tarihinde yayımlanan ve toplamda altı bölümden oluşan macera dizisi Moon Knight, MCU'nun Dördüncü Evresinin bir parçası olarak tanınmaya başlamış. Dizi, Marvel izleyicilerini önemli ölçüde etkiliyor! Aynı zamanda soluksuz bir dizi izlemek istiyorsanız Moon Knight tam size göre!

The Mandalorian

The Mandalorian dizisi, tam olarak 12 Kasım 2019'da Disney+'ta yayımlanmaya başlayan ve oldukça rağbet gören dizilerden bir tanesidir. Bununla birlikte uzay Western tarzında yapılmış, internet tabanlı bir televizyon dizisi olarak izleyicilerine kavuşuyor. Aynı zamanda Yıldız Savaşları evreninde geçen bu eşsiz dizi, Jedi'ın Dönüşü döneminden beş yıl kadar sonra başlıyor. Bilhassa Yeni Cumhuriyet'in hiçbir türlü ulaşamayacağı yerlerde bir Mandalorlu ödül avcısını izliyor. Dizinin konusuna ufak bir değindik. Geri kalanının sizi çok daha fazla etkileyeceğine eminiz!

Disney+ İçerikler (2)

Ms. Marvel

Ms. Marvel, Bisha K. Ali tarafından oluşturulan muhteşem bir dizidir. Aynı zamanda Marvel Comics karakteri olarak bilinen Kamala Khan / Ms. Marvel'e dayanan, Disney + yeni yayın hizmeti adına yaratılmış olan yeni bir Amerikan televizyon dizisi olarak biliniyor! Dizi, tam olarak 8 Haziran 2022 tarihinde yayımlanıp serinin diğer filmleriyle sürekliliği paylaşan benzersiz Marvel Sinematik Evreni'nde geçiyor. Bu dizi kaçmaz!

Andor

Oldukça popüler olan bir diğer diziyi ele alalım. Andor! Bu dizi, Disney+ yayın hizmeti adına yapımcılığını Tony Gilroy’un üstlendiği muhteşem bir dizidir. Aynı zamanda dizide Star Wars filminin Rogue One'deki olaylardan ortalama beş yıl kadar önce Cassian Andor karakterini takip ediyor. Aynı zamanda dizideki ince nüanslar izleyicileri önemli ölçüde etkileyecektir! Dolayısıyla maceraseverlerin ekran başından kalkamadığı bu diziyi de kaçırmamanızı öneririz.

Dancing with the Stars

Dancing with the Stars, Amerikan bazlı dans yarışması programı olarak Disney + aracılığıyla izleyicilerine kavuşuyor. Aynı zamanda bu yarışmanın prömiyerinin 1 Haziran 2005'te, ABC kanalında yapıldığını da belirtmeden geçmeyelim! Tüm bunların yanında program formatından bahsedecek olursak her bir yarışmacı, profesyonel olarak faaliyet gösteren bir ünlü dansçı ile eşleştirilir. Sonrasında jüri ve halk oylaması eşliğinde her hafta bir adet yarışmacı elenir. Bu bağlamda yarışma, son derece büyük bir izleyici kitlesine sahip denilebilir!

disney plus

High School Musical: The Musical: The Series

Orijinal versiyonunun çekildiği okul olan East High School’un kurgusal bir versiyonunda geçen bu dizi, okul yapımı açısından High School Musical: The Musical'ın sahnelendiği kısıma katılmış olan bir grup genç tiyatro meraklısını ele alıyor! Bununla birlikte dizideki arkadaşlıklar, aşk, çeşitli ilgi alanları gibi konuları da ele alıyor. Bir oturuşta severek izleyeceğiniz diziler arasında olan High School Musical: The Musical: The Series tam da size göre!

5 Adımda İyi Alışkanlıklar Edinin
İyi Yaşam

5 Adımda İyi Alışkanlıklar Edinin

Alışkanlıklardan söz edildiğinde insanın aklına genellikle kötü olanlar gelir. Alkol, kumar, tembellik… Bunun temelinde iyi özelliklerimizin doğuştan…

Devamını Oku
Noel Filmleri-0
İyi Yaşam

Ne İzlesek: Yılbaşı Gecenize Eşlik Edecek Filmler

2023’e girmeye sayılı saatler kala, gecenizi çok daha güzelleştirecek film önerileriyle geldik. Eğer içlerinde izlemedikleriniz veya hatırlamak…

Devamını Oku
pancake-0
Yeme İçme

2022'nin En Çok Aranan 10 Yemek Tarifi

2022’ye veda edeli çok zaman geçmemişken gelin içinde Türk mutfağından da yemeklerin bulunduğu Google 2022 Arama Trendleri’nde yerini almış 10…

Devamını Oku