Kültür Seyahat

14 Ağustos 2023

Tatil denildiğinde aklımıza sıcak güneş, berrak deniz ve dinlendirici bir atmosfer geliyor. Ancak ailemizin bir parçası haline gelen evcil dostlarımızı ardımızda bırakmak işin en can sıkıcı noktası. İşte tam da bu noktada Muğla, evcil hayvan sahipleri için mükemmel bir tatil destinasyonu haline geliyor. Muğla'nın büyüleyici güzellikleri ve evcil hayvan dostu otelleri sayesinde, hem kendiniz hem de sevimli dostunuz için unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Birazdan önereceğimiz pati dostu bu otellerin geniş bahçelerinde yürüyüş yapabilir, özel plaj alanlarında keyifli vakit geçirebilir ve hatta bazı otellerde evcil hayvanınız için düzenlenen özel aktivitelere katılabilirsiniz.

Muğla Pet Hotel-1

Caja by Maxx Royal, Bodrum

Kaliteli hizmeti ile bilinen Maxx Royal grubunun, son bombalarından biri olan Caja by Maxx Royal, Bodrum’un Göltürkbükü Hebil koyunda bulunuyor. Lüks bir otel olan Caja, hayvan dostu bir otel olup küçük misafirleri kabul etmektedir. Küçük arkadaşlarımızı severek kabul eden bu modern ve şık tasarıma sahip otelin residencelarının, haftalık ya da sezonluk olarak kiralandığını belirtelim.

Casa Di Datça Otel, Datça

Toscana’dan gelen bir esinti sonucu, doğaya aşık bir çift tarafından açılan Casa Di Datça, evcil hayvan dostu bir oteldir. 10 odalı muhteşem bir butik otel olan Casa Di Datça, taş ev yapıları, leziz İtalyan yemekleri sunan Mamma Mia Ristorante&Pizzeria’da, odun ateşinde pişen pizzaların, ev yapımı makarnaların tadına bakabilirsiniz.

Panorama Plaza Otel, Köyceğiz

Denize sıfır bir otel olan Panorama Plaza Otel, 28 odası ile Köyceğiz’de hizmet veriyor. Caretta carettaların da bulunduğu bir bölge olması sebebiyle, evcil hayvan dostu otellerin bulunmasına pek de şaşırmamak gerekiyor. Açık hava havuzu, kano ve kürek su sporları gibi alternatiflerin de bulunduğu Panorama Plaza Otel, açık havası ve doğası ile de dikkatleri çekiyor.

Muğla Pet Hotel-2

Mandarin & Mango Boutique Hotel, Fethiye

Fethiye ilçesine bağlı olan Faralya mahallesinde bulunan Mandarin & Mango Boutique Hotel’de, yemyeşil ormanların arasında, kendinizi adeta bir tatil cennetinde gibi hissetmeniz an meselesi. Bu kadar doğal bir ortamın içerisinde şirin dostlarınızı da son derece rahat ettirebilirsiniz. Evcil hayvan kabul eden otelde, hem siz hem de can dostlarınız keyfinizce dinlenebilirsiniz.

Club Amazon Bördübet, Marmaris

Her şeyden uzak, ormanların içerisinde, şehir stresini atmaya ne dersiniz? Club Amazon Bördübet, tam da bu duyguları yaşayabileceğiniz bir mekan olarak öne çıkıyor. Gece yıldızların altında muhteşem bir koyda, huzur dolu bir tatilde aklınız, sevimli arkadaşlarınızda kalmadan tatil yapabilirsiniz. Kano yapıp harika bir doğa yürüyüşü gerçekleştirebilirsiniz.

Lavira Tiny House Village, Milas

Hem tiny Houselarda konaklayıp doğanın ellerine kendinizi bırakabileceğiniz bir ortan Lavira Tiny House Village, tam anlamıyla bir kaçış noktası. Milas’ta yeşillikler arasında bulunan bu tiny house'da aynı zamanda güzel bir yüzme havuzu da bulunuyor. Çimlerin ortasında bulunan bu noktada, çok sevdiğiniz kedi ya da köpek dostunuzu burada rahat ettirebilirsiniz.

Muğla Pet Hotel-3

Kerme Ottoman Gökova

Akyaka plajına 5 kilometre mesafede bulunan Kerme Ottoman Gökova, kaliteli ve çok konforlu bir oteldir. Akyaka’nın eşsiz güzelliğinin tam ortasında bulunan otel, nezih atmosferi ile göz kamaştırıyor. Azmak nehrinde tekne gezintisi yapıp Ege’nin eşsiz sularında yüzebilirsiniz. Hem de bu aktiviteleri, yoldaş arkadaşınız ile de yapabilirsiniz çünkü Kerme Ottoman Gökova, onları ağırlamayı seviyor.

Hotel Gümüşlük, Bodrum

Bodrum’un göz bebeklerinden biri olan Gümüşlük koyunda yer alan Hotel Gümüşlük, doğa ve evcil hayvan dostu bir otel olarak öne çıkıyor. Güzel bir havuzu da bulunan bu otel, yine yeşillikler arasında yer alıyor ve samimi dostlarınızı, severek kabul ediyor. Böylece Hotel Gümüşlük’te, hem doyasıya tatil yapmanız ve can dostlarınızla iyi vakit geçirmeniz mümkündür.

Martı Resort Otel, Marmaris

Marmaris’in en gözde beldelerinden biri olan İçmeler’de bulunan Martı Resort Otel, muhteşem bir doğanın içerisinde ve hemen denizin kıyısında, tatil meraklılarına hizmet veriyor. Son derece kaliteli yemekleri, servisi ve inanılmaz doğası ile misafirlerini ağırlayan Martı Resort Otel, aynı zamanda güler yüzlü dostlarınızı da kabul ediyor.

Muğla Pet Hotel-4

Deep Ocean Camping, Fethiye

Tüm boylarda evcil hayvan kabul eden Deep Ocean Camping, oldukça salaş ama bir o kadar da rahat edilebilecek bir yer. Bungalovlarda konaklama imkanı sunan Deep Ocean Camping, göz kamaştıran bir manzaraya da sahip. Bu doğal ortamda can dostlarınızla beraber, manzaranın tadını çıkarıp hoş vakit geçirebilirsiniz.

Senses Otel, Bodrum

Küçük arkadaşlarınızı, yatak ve iki mama kabı olmak üzere “Hoş geldin Seti” ile karşılayan bu sevimli otel, dostlarınızı gerçekten düşünüyor. İçmeler mevkiinde bulunan bu otelin tertemiz havuzunda yüzerken, dostlarınızın konfor içinde yatağında mışıl mışıl uyumasını izleyebilirsiniz. 100 metre mesafede kum ve çakıl plajının da bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Can dostlarımız, bizim her duygumuzu hisseden küçük ve sevimli arkadaşlarımızı, geride bizsiz bırakmak istemeyiz. Biz iyi vakit geçirirken, “Acaba, miniğim bensiz ne yapıyor?” düşüncesinden uzak gözünüzün hemen önünde beraberce vakit geçirebileceğiniz otelleri tercih etmek, her zaman daha sağlıklı bir tercih olacaktır. Hem onlar hem de siz, tatilde beraberce, şehirde geçiremediğiniz kadar vakit geçirip birbirinize doyabilirsiniz.

Kabak-0
Kültür Seyahat

Yoga Tutkunları İçin Huzurlu Seyahat Rotaları

Bilindiği üzere yoga, ruhu ve mentaliteyi dinlendirip iyileştiren bir aktivite Aynı zamanda yoganın ruhsal açıdan da daha sağlıklı olunmasına vesile…

Devamını Oku
Mazıköy-0
Kültür Seyahat

Begonviller Diyarı Bodrum'un En Güzel Sahilleri

Pembeli beyazlı begonviller, bembeyaz evler, masmavi bir deniz... Türkiye'nin her anlamda rengarenk tatil beldesi Bodrum, bu yaz da en güzel…

Devamını Oku
Muğla kamp-0
Kültür Seyahat

Muğla'nın En Güzel Kamp Alanları

Kamp yapmak yalnızca düşük maliyetle seyahat etmenin bir yolu değil; aynı zamanda bir felsefe. Kampçıların en sevdiği şehirlerden biri olan Muğla…

Devamını Oku