Kültür Seyahat

13 Eylül 2021
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022

Ulaşım kolaylığı, tarihi mimarisi ile ilgi çekici bir şehir olan Krasnodar’da konaklama yapabilecek birbirinden lüks otel alternatifleri bulunur. Şehri gezmenin yanı sıra konaklamanın da en rahat şekilde tadına varabileceğiniz birbirinden lüks ve butik otellere, gelin bir göz atalım. 

1

Krasnodar Marriott Otel

Şehrin göbeğinde modernlik ve lüks içinde konaklamak isterseniz Marriott Otel, tam size göre. Şıklık, modernlik, rahatlık, misafirlerini Marriott Otel’de ağırlamayı bekliyor. Şehrin merkezinde Krasnaya Caddesi’nde bulunan otel, stil sahibi odaları, mutfak ve yaşam alanları ile donatılmış modern süit ve daireleri ile adeta göz kamaştırıyor. İster ısıtılmış havuzda şehir turu sonrası rahatlayın isterse spor salonunda ter atın, ne ararsanız Marriott Otel, ziyaretçilerini mutlu etmeyi fazlasıyla başarıyor. 

Boutique-hotel Romanoff Otel

Merkezi konumda yer alan bu şık otel, tarz mimarisi, mekanlara olan yakın konumu ile pek çok ziyaretçinin tercihi olmaya açık. Meşhur mu meşhur FC Krasnodar Stadyumu'na yaklaşık 9 kilometre mesafedeki bu otel, gece kulübü, terası, güzel ve tarz mimarisi ile göz kamaştırıyor. Panaromik manzara, aromatik kahveler, alakart bir kahvaltı, havaalanı transferleri, karaoke restoranı ile bu sevimli butik otel, misafirlerini sabırsızlıkla bekliyor. 

Ozdorovitelny Complex Viktoria Otel

Krasnodar Krai Bölgesi’nde bulunan bu yeşillikler arasındaki otel, şehirden uzak bir nebze de olsa nefes almak isteyen misafirler için son derece uygun. Bahçede 3 adet mis gibi havuzu, özel plajı, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları ile adeta bir otel kompleksi sayılabilir. Gelendzhik Havaalanının da 38 kilometre uzaklıkta kaldığını belirtelim.

Four Points by Sheraton Krasnodar Otel

Four Points by Sheraton Krasnodar, muhteşem bir kral dairesi, özel "Boston Bar & Grill" restoranı, 24 saat açık barı, saunası, spor salonu, toplantı salonları ile şehirde göz kamaştıran bir oteldir. Güzel bir kahvaltının, Rus ve Avrupa yemeklerinin sunulduğu otel, Krasnodar Kızıl Meydan Alışveriş Merkezi'ne 1 kilometrelik mesafede yer alır. 

Troy Otel

Alımlı ve huzur dolu bir avlu terasa sahip olan bu otelde, konfor sözcüğünü hiçbir zaman aklınızdan çıkaramayacaksınız. 30 odası, lezzetli kahvaltısı, kapalı havuzu, antialerjik odası ile her zevke hitap edecek kalitedeki bu otel, Krasnodar’ın şehir merkezine 4 kilometre ve meşhur FC Krasnodar Stadyumu’na 5 dakikalık bir sürüş mesafesindedir. 

2

Rixos Krasnaya Polyana Sochi Otel

Özel bir plajın kıyısında bulunan bu lüks otel, misafirlerine lüks ve modern tanımını bir arada yaşatan bir oteldir. Ailecek bir tatil ya da iş konaklaması yapılabilecek Rixos Krasnoya, muhteşem bir havuzu ve spası, leziz Rusya yemekleri, inanılmaz bir dağ manzarası ile misafirlerine lüksten fazlasını sunuyor. Yakın mesafede bulunan Ayrıca Gorki Gorod ve Estosadok Kayak merkezlerini ziyaret etmeyi de unutmayın.

Rodina Grand Otel ve Spa

Yeşil ağaçların içerisinde muhteşem bir plajın göbeğinde yeşil ile maviyi buluşturan bir otele misafiriz bu sefer. Modernliğin klasiklik ile bir karışımını yaşatan bu otel, 3 restorana, iç ve dış havuza, 2 tenis kortuna, sauna ve spor sahalarına sahiptir. Unutulmaz bir otel deneyimi için doğru adres, kesinlikle Rodina Grand Otel’dir.

Rimar Otel

Krasnodar şehir merkezinde bulunan Rimar Otel, şehir merkezinde nehre yakın bir konumdadır. Safari Park, Krasnodar Safari Park gibi muhteşem noktalara yakınlığı ile bilinen otel, bölgenin güzelliğini yansıtacak kadar ihtişamlı. Bünyesinde bir İtalyan restoranı da bulunan otelden çıkıp Shurik ve Lidochka Bronz Anıtı, Catherine the Great Anıtı ve Sculpture Walking Dogs gibi anıtlara uğramayı ihmal etmeyin.

1
Yeme İçme

Krasnodar En İyi Kafkas Restoranları

Krasnodar’daki en iyi Kafkas restoranlarına göz atmaya ne dersiniz? Birbirinden farklı ve leziz bir yemek kültürünün olduğu Rusya’nın Krasnodar…

Devamını Oku
Kültür Seyahat

Krasnodar’a Gitmek İçin Nedenler

Güney Rusya’da Kuban Nehri boyunca uzanan Krasnodar, konumu sebebiyle ticaret, kültür, endüstri olarak son derece gelişmiş güzel bir şehirdir. Gelin…

Devamını Oku
Kültür Seyahat

Krasnodar’a Gitmek İçin Nedenler

Güney Rusya’da Kuban Nehri boyunca uzanan Krasnodar, konumu sebebiyle ticaret, kültür, endüstri olarak son derece gelişmiş güzel bir şehirdir. Gelin…

Devamını Oku