Kültür Seyahat

1 Mart 2022
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022

Yani, İstanbul yine bildiğimiz gibi bizi şaşırtmıyor. Her yaştan her kesime hitap edecek rüya gibi bir şehir olduğunu hep söyleriz. Tiyatrosundan konserine, çeşit çeşit atölyesinden yoga kamplarına, doğa kamplarından biniciliğe ve daha çok fazlasıyla İstanbul zaten yılın her ayı ziyaretçilerine sayısız etkinlik ile unutulmaz anlar sunuyor. Kısacası, sahip olduğu kültürü, tarihi, etkinliği ve diğer her şeyi ile İstanbul’da yapılacak çok fazla şey var. Baharın enfes enerjisi ile gelmekte olan Mart ise bu güzel şehrin atmosferini daha da güzel bir hale getirecek. Mart ayı ile İstanbul’da gerçekleşecek olan birbirinden keyifli etkinlikleri sizin için araştırdık. İşte İstanbul Mart Etkinlik Takvimi!

Orkestra.jpg

Konser: Yalın ve Bigband Orkestra ile “Unutulmaz Şarkılar”

Tarih: 2-30 Mart, 2022
Yer: Zorlu PSM

İçimizi ısıtan sesi ve romantik şarkıları ile Yalın neredeyse hepimizin sevdiği bir sanatçı. Şimdilerde kendisi farklı projeler ile sevenleri ile buluşuyor. 27 kişilik Bigband Orkestrası ile birlikte şarkılarını seslendireceği bu konseri kaçırmayın deriz. 

Müzikal: Damdaki Kemancı

Tarih: 4-5 Mart, 2022
Yer: Zorlu PSM

Talimhane Tiyatrosu’nun öncülüğünde sergilenecek olan dünyaca ünlü müzikal tiyatro “Damdaki Kemancı” ile tanışmaya hazır mısınız? İçinizi ısıtacak keyifli bir akşam geçirmek için harika bir seçim.

Tiyatro: Zerrin Tekindor ile “Toz”

Tarih: 11-12 Mart, 2022 (Baba Sahne)- 23-24 Mart, 2022 (Zorlu PSM)
Yer: Baba Sahne- Zorlu PSM

Zerrin Tekindor’un profesyonel yorumu ile harmanlanan tek kişilik tiyatro gösterisi “Toz”, Mart ayında da izleyicileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Tekindor’un yılların getirdiği özgün oyunculuğu ve etkileyici hikayeye sahip bir oyun ile keyifli bir tiyatro akşamına hazır olun. 

Konser: Emmet Cohen Konseri

Tarih: 1 Mart, 2022
Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR)

Eski ve modern tarzın birleşimi ile unutulmaz bir caz müzik performansına kendinizi şimdiden hazırlayın. Dünyaca ünlü piyanist Emmet Cohen ve ona eşlik edecek diğer enstrümanlar ile eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız.

Yemek.jpg

Atölye: Eataly Mutfak Atölyeleri

Tarih: 1-31 Mart, 2022
Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

Yemek yapmaya bayılanların çok seveceği bir mutfak atölyesinde, İtalyan mutfağının sırlarını ve tariflerini en özel şeflerden dinlemekten ve bu tarifleri uygulamaktan çok keyif alacaksınız. Yeni tarifler ile tanışmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın. 

Atölye: Masterpiece Etkinlikleri

Tarih: 2-26 Mart, 2022
Yer: Masterpiece Galata

Sanat ve müziğin biraraya geldiği keyifli dakikalarınıza eşlik edecek Masterpiece etkinlikleri ile içinizdeki yaratıcı kişiliği dışa çıkarmanın vakti. Burada, uzman sanatçılar ve müzikler eşliğinde yağlı boya tablolar ve heykeller yapabileceksiniz.

Müzikal: Amy Winehouse Müzikali “Bana Amy De”

Tarih: 11 Mart, 2022 (Nazım Hikmet Kültür Merkezi)- 26 Mart, 2022 (Kültür Performing Arts)
Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi- Kültür Performing Arts

Sesiyle ve çalkantılı hayat hikayesi ile bir zamanların en sevilen ve en öne çıkan sanatçılarından Amy Winehouse’un hayatının son anlarının müzikler eşliğinde anlatıldığı bir müzikal ile etkileyici bir akşam yaşayacaksınız.

Tiyatro: “Yüz Yılın Evi”

Tarih: 1 Mart, 2022 (ENKA Editoryumu)- 17 Mart, 2022 (Kültür Performing Arts)
Yer: ENKA Editoryumu- Kültür Performing Arts

The Times ve Guardian gibi ünlü gazetelerin sayfalarında performansları ile kendinden söz ettiren ve yurt dışında da sergilenen, gerçek ile kurgunun iç içe geçtiği harika bir tiyatroyu İstanbul’da izleme zamanı. 

DJ.jpg

Festival: Sonar İstanbul

Tarih: 18-19 Mart, 2022
Yer: Zorlu PSM

Baharın gelişini adeta kutlayan bir festival ile ünlü elektronik müzik DJ performansları eşliğinde eğlencenin doruklarını yaşamaya hazır olun. Avrupa’nın en popüler festivallerinden biri olan Sonar’ın bir sonraki ev sahibi İstanbul’da iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşayacaksınız. 

Tiyatro: Yiğit Özşener ile “Aşınma”

Tarih: 6-22 Mart, 2022 (Zorlu PSM)- 18 Mart, 2022 (Alan Kadıköy)
Yer: Zorlu PSM- Alan Kadıköy

Özşener’in tek kişilik performansı ile sahneye taşınan “Aşınma”, ışıklar ve müziklerin sinyalleri ile oyuncuya eşlik ederek seyircisini adeta bir farklı bir atmosferin içine çekiyor. Unutulmaz bir tiyatro deneyimi için özel bir seçim. 

Gösteri: Christina Aguilera ile Flamenko Dansı

Tarih: 11 Mart, 2022
Yer: Alan Kadıköy

Yetenekli bir Flamenko dansçısı olan Aguilera’nın “Tarab” adlı etkinliği ile İspanyol rüzgarlarının eseceği dans dolu bir akşam geçireceksiniz. Alan Kadıköy’de danslar eşliğinde bir gösteri ile İstanbul’un keyfini bir de böyle çıkarın. 

Konser: Teoman Konseri

Tarih: 28 Mart, 2022
Yer: Zorlu PSM

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği konser turnelerinin şimdiki durağı olan İstanbul’da, Teoman son çıkardığı albümü ve en güzel parçaları ile severleri ile buluşmaya geliyor. En sevdiğiniz nostaljik Teoman şarkılarını da bol bol dinleyeceğiniz bu konser için biletler tükenmeden alın deriz. 

Komedi.jpg

Stand Up: Lesli Karavil ile “Benim hala umudum var mı?”

Tarih: 1 Mart, 2022
Yer: Zorlu PSM Touche

Uzun yıllar boyunca yurt dışında yaşadıktan sonra oyuncu ve komedyenliğe başlayan Karavil’in günümüze kadar olan inişli çıkışlı hayatını anlattığı keyifli bir stand up ile eğlenceli bir akşam geçireceksiniz. 

Kültür Sanat-0
Kültür Seyahat

Ağustos İstanbul Kültür-Sanat Etkinlikleri

Sevdiklerinizle beraber ister bir konser akşamına, isterse bir tiyatro gecesine hazırlanın: İşte ağustos ayında İstanbul’da katılabileceğiniz çeşitli…

Devamını Oku
1
Kültür Seyahat

İstanbul’daki En Keyifli Deneyimler

Metropol şehir İstanbul’u doyasıya yaşamak için en keyifli deneyimleri yaşamaya hazır olun. Meşhur çarşılarından, çeşitli aktivitelerine kadar…

Devamını Oku
Kadıköy-0
Kültür Seyahat

Kadıköy'ün Gezilecek Yerleri

Modern kültürün ve sanatın kalbi Kadıköy, Anadolu yakasının en gözde ilçesi. Kadıköy'de bizimle birlikte sanal bir tura çıkıp görülmesi gereken…

Devamını Oku