Kültür Seyahat

8 Ocak 2024

İstanbul Havalimanı, premium bir uçuş deneyimi yaşatan ayrıcalıklı hizmetleriyle misafirlerinden tam not alıyor. Havalimanında geçirilen uzun saatler İGA sayesinde artık çok daha keyifli.

Son dönemde oldukça popüler hale gelen İGA Pass, İstanbul Havalimanındaki yolcuların daha keyifli ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmasına olanak sağlıyor. Özellikle havalimanlarında uzun saatler beklemekten sıkılanlar için çok cazip seçenekler söz konusu. İGA Pass sayesinde hem uçağınızı beklerken canınız sıkılmayacak hem de zamanınızı boş boş oturmak yerine çok daha verimli hale getireceksiniz. 

İstanbul havalimanı-1

İGA Pass Paketleri

İGA Pass’ın sağladığı avantajlardan faydalanmak için birbirinden farklı hizmetleri barındıran paketlerden bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Bu paketler günlük olabildiği gibi yıllık da seçilebiliyor. Paketlerdeki hizmetleri ise yolcular kendi zevkine göre seçebiliyor. Bu da İGA Pass’ın yolculara tanıdığı en önemli özelliklerden bir tanesi. Mesela Premium bir paket tercih ederseniz İGA Pass’ın sizlere sunduğu tüm hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Bununla beraber Plus ya da Extra paketler de bulunuyor. Bunların da içerikleri hizmet nezdinde ayrılıyor. Şimdi paketlere ve içerisindeki hizmetlere bir göz atalım.

İGA Pass Günlük Paket

İGA Pass günlük paketi içerisine dahil olan tüm hizmetlerden gün boyunca yararlanabiliyorsunuz. Günlük paket içerisinde öne çıkan hizmet Fast Track yani hızlı geçiş avantajı oluyor.  Gidiş ve dönüşlerin aynı hafta içerisinde olduğu durumlarda bu hizmetten 2 defa faydalanmak mümkün. 

İGA Pass Daily Domestic

İGA Pass Daily Domestic seçerseniz adı üstünde yurt için uçuşlardaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bunlar arasında neler var? Hızlı geçiş, öncelikli check-in, 4 güne kadar vale ve otopark hizmeti, iç hat lounge, Buggy desteği gibi hizmetler bu pakette bulunuyor.

İGA Pass Daily Kids

Bu paket 7-12 yaş arasındaki çocuk yolcular için özel olarak hazırlanmıştır. Bu paketin bir diğer güzel yönü 0-6 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz olması. Peki, İGA Pass Daily Kids paketi içerisinde hangi hizmetler var? Lounge kullanımı, hızlı geçiş avantajı, öncelikli check-in, buggy desteği.

İGA Pass Yıllık Paketler

İGA Pass yıllık paketleri de içeriğindeki hizmetlere göre farklılık gösteriyor. Örneğin yıllık paketler içerisinde bulunan İGA Pass Plus’ı tercih ederseniz misafirinizle birlikte konforlu lounge alanını kullanabiliyorsunuz. Bununla beraber; hızlı geçiş (+1 misafir), buggy desteği (+1 misafir), lounge (+1 misafir), pop up lounge (+1 misafir), öncelikli check-in (+1 misafir), Unifree’de %10 indirim gibi avantajlar söz konusu.

İGA Pass Aylık Paketler

İGA Pass aylık paket yani İGA Pass Extra içerisinde yolcuların toplamda 30 gün boyunca yararlanabileceği hizmet ve avantajlar bulunuyor. Bunlar arasında lounge (+1 misafir), hızlı geçiş (+1 misafir), öncelikli check-in (+1 misafir), vale ve otopark, buggy desteği (+1 misafir), pop up lounge (+1 misafir), Unifree’de %10 indirim bulunuyor. 

Aileler için özel olarak düşünülmüş paket İGA Pass Premium ise çok daha fazla avantajı içerisinde barındırıyor. Aileler için kapsamlı bir hizmet sunan pakete dahil olanlar; hızlı geçiş (+2 misafir), öncelikli check-in (+2 misafir), lounge (+2 misafir), vale ve otopark (90 gün), buggy desteği (+2 misafir), pop up lounge (+2 misafir), şehir içi transfer (10 kez), Unifree’de %10 indirim.

Tüm bu paketlerden yararlanmakla beraber farklı ihtiyaçlara cevap veren İGA Lounge, İGA Meet&Greet gibi paketleri de tercih edebilirsiniz. Bu paketlerde hizmetleri ayrı ayrı satın alabilirsiniz. 

airport-2

İGA Pass Ayrıcalıkları ile Tanışın

İstanbul Havalimanı’ndaki boş zamanınızı çok daha kaliteli ve verimli geçirebilirsiniz. Bunun için İGA Pass’e üye olabilirsiniz. İGA Pass ayrıcalıklarını sıralamak gerekirse:

Özel yolcu salonu

Hem iç hem de dış hatlarda yolcuların rahat etmesi için İGA Lounge alanı bulunuyor. Burada kendinizi adeta Business Class sınıfında hissedebilirsiniz. Çünkü bu yolcu salonunda pek çok ayrıcalık sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli ikramlar, uzanma alanı, ücretsiz Wi-Fi, ücretsiz masaj hizmeti, çocuk oyun alanı gibi hizmetler ile bekleme sürenizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. 

İGA Buggy hizmeti

Yine üyelere sunulan hizmetlerden bir tanesi İGA Buggy hizmeti ile uçuşu kaçırma derdine son. Dış ve iç hatlarda uçuş yapacak yolculara hizmet veren 3-5 kişilik Buggy shuttle servisi uçuş kapısına kadar rahatlıkla gidebiliyorsunuz. İstanbul Airport mobil uygulaması ile buggy duraklarınızı da cep telefonunuzdan görebiliyorsunuz. 

İGA Fast Track ile hızlı ulaşım

Özel olarak oluşturulmuş geçiş noktalarından hızlı ve güvenli bir şekilde geçmenize yardımcı olan İGA Fast Track hizmeti zamanınızdan tasarruf etmenize olanak sağlıyor. Hem iç hem de dış hatlardaki yolcu katlarında İGA Fast Track hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

İGA Meet & Greet ile karşılanmanın keyfini yaşayın

İstanbul Havalimanı’nda sizi çiçeklerle karşılayan özel asistanlar görmek istemez misiniz? Üstelik bavul ve transfer gibi işlemlerinizi de hızlıca yapabilirsiniz. Uçuş rotanız neresi olursa olsun bu avantajlı hizmetten faydalanabilirsiniz. Öncelikli check-in, lounge ve buggy servisi gibi pek çok hizmet sizi bekliyor. 

İGA vale ve otopark hizmeti ile aracınız güvenli ellerde

İGA vale ve otopark hizmeti ile dünyadaki en büyük ve en güvenli otoparka aracınızı gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz. 40 bin araç kapasitesi bulunan otoparkta vale ve araç bakım gibi yan hizmetleri de alabiliyorsunuz. Otopark tamamen gelişmiş teknoloji ile yönetilmekte olup aracınızı rahatlıkla görebiliyor, vale hizmeti ile aracınızı kolayca alabiliyorsunuz. 

Ekonomik Seyahat Etmenin Yolları
Tips

Ekonomik Seyahat Etmenin Yolları

Seyahat etmenin en güzel şekli ekonomik olanı. Peki bu mümkün mü? Hem gezip hem nasıl daha az para harcayabiliriz? Cevaplar yazımızda.

Devamını Oku
Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağında 5 Mekân
Yeme İçme

Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı'nda 5 Mekân Önerisi

Pişileri ve kendine has sunumları ile kalbimizi çelen Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı’nın enfes mekânları… Hafta içi ya da hafta sonu arkadaşlarınızla…

Devamını Oku
İGA Pass-0
Tips

Premium Bir Havalimanı Deneyimi: İGA Pass

İGA Pass, ödüle doymayan İstanbul Havalimanı'nın müşteri memnuniyetini ön planda tutan uygulamaları arasında en sevilenlerden biri.

Devamını Oku