Kültür Seyahat

1 Aralık 2020
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022

Alışveriş severler için yeni butikler keşfetmek heyecan verici bir deneyimdir. Rastgele girdiğiniz bir butikten zevkinize göre kıyafetler bulup bir de bu kıyafetler bütçenize uygun olduğunda müdavimi olduğunuz yeni bir mekân buldunuz demektir. Eğer İstanbul'un nadide semti Nişantaşı’na daha önce hiç gitmediyseniz ya da gidip yeni butikler keşfetmek istiyorsanız, sizler için butikleri derledik. Şimdiden iyi alışverişler.

Roberto Nişantaşı

Nişantaşı’nda en popüler BUTİK Roberto Nişantaşı’dır. Ünlülerin çokça tercih ettiği ve sevdiği bu küçük butik, kendi kaliteli tasarımları ile müşterilerine modaya uygun bir deneyim yaşatmayı amaçlamıştır. Butiğin küçük bir yerde olmasına bakmayın ürün çeşidi ve sayısı olarak oldukça iyilerdir, ayrıca çalışanları güler yüzlü ve yardımsever. Mutlaka gidip her çeşit tarza hitap eden ürünleri görmenizi tavsiye ederiz. Butiğe gidemeyenler için online alışverişi olduğunu da duyuralım. Online alışveriş sitesinde üst giyim, alt giyim, dış giyimde birçok kıyafeti modelleri üstünde görmeniz mümkün. Ürünleri model üstünde görmeniz satın almadan önce size fikir verecektir. Bu sayede kendi bedeninize göre doğru bir seçim yapabilirsiniz. Yaz ve kış koleksiyonlarına meraklıysanız, modaya ilgiliyseniz bu butik sizi oldukça memnun edecektir. 

Adres: Mağ.:Vallikonağı Cad. NO:46 Teşvikiye Şişli/İstanbul/TÜRKİYE

Beyyoğlu

Beyyoğlu, güçlü ve modern kadınların tercihi olan bir Nişantaşı butiği. 2 katlı bir mağazaya sahip olan butik, seçkin ürünleri ile oldukça kaliteli bir hizmet sağlıyor. Yalnızca 4 kabine sahip bu butiğin ziyaretçisi çok olduğundan dolayı bol bol kabin sırası beklemek durumunda kalabiliyorsunuz. Kendi ürünlerini kendi Instagram sayfasından kombinleyen kurucu Simge Uğur ile ünlenmiş butik, gelenleri eli boş döndürmeyecek ürünlere sahip. Yine bu butiğin de online alışveriş için oluşturulmuş bir sitesi var. Dilerseniz bu siteden alışveriş yapabilirsiniz. Yakında gelecek yeni ürünleri, çok satan parçaları bir liste hâlinde görebilirsiniz. Eğer gerçek bir alışveriş tutkunuysanız indirim kovalamayı da çok seversiniz. İşte bu butiğin indirimlerini de internet sitesinden takip edebilirsiniz. Rengârenk günlük elbiseler, her kesime hitap edebilecek abiyeler, şortlar, pantolonlar, gömlekler, t-shirtler vb. daha birçok parçayı burada bulabilirsiniz. Bunların dışında plaj giyim için ayrıca oluşturulmuş bir bölmeleri de var. Dilerseniz yaz aylarında tercihinizi bu şirin butikten yana kullanabilirsiniz. Yalnızca kadınlar için değil erkekler için de güzel ürünleri bulunan butik Şişli’de sizi ziyaretine bekliyor. 

Adres: Halaskargazi Mahallesi, Rumeli Cd. 55a, 34371 Şişli/İstanbul

Butik 1

Askı Nişantaşı 

En popüler pasajlardan biri olan Göksu Pasajının girişinde bulunan, iki adet küçük mağazası ile Askı Nişantaşı modanın önce içte başladığını öne sürüyor. Mağazalarda kombin konusunda sizlere yardımcı olan çalışanları ve kaliteli ürünleri ile sizlere güzel bir alışveriş deneyimi yaşamanızı amaçlamışlar. Alışveriş sonrası kombinizi tamamlayabileceğiniz diğer aksesuar ve ayakkabı mağazaları ile de alışverişinize devam edebilirsiniz.

Adres: Teşvikiye Caddesi, Göksu Pasajı, No21-A Nişantaşı/İstanbul 

5in1canpolat

Modaya ilgili 5 kız kardeşin fikirlerinin birleştiği bir aile butiği. Nişantaşı Teşvikiye’de bulunan butik, önceleri sadece giyim üzerine odaklı bir butikti fakat günümüzde çantadan ayakkabıya birçok kategoride kendi üretimleri olan ürünleri satıyorlar. Ürünleri oldukça kaliteli ve fiyat olarak da makul. Moda ve bütçe dostu bu Nişantaşı butiği yeni favoriniz olabilir.

Seda Yalçın Atelier

Tekstilci bir ailenin kızı olan Seda Yalçın, modaya karşı ilgisinin sonucunda ailesinin de desteğini alarak Seda Yalçın Atelier’i kurar. Ürünler oldukça ilgi çekici ve modern. Birçok tarz için ürün bulunan butiğin bir de online satışı bulunmaktadır. Kargo ücretsiz kampanyasıyla satış yapan butiği mutlaka online olarak da takip etmenizi tavsiye ederiz.

Adres: Teşvikiye mah. Şakayık Sok. Evranos Apt No: 21/2 Nişantaşı / Şişli / İstanbul
 

Beyoğlu Pasajları
Kültür Seyahat

Beyoğlu’nun Tarihi Pasajları

İstanbul'u İstanbul yapan semtlerin başında gelen Beyoğlu, eğlence mekanlarıyla olduğu kadar tarihi yapılarıyla da adından söz ettiriyor.

Devamını Oku
İstanbul Havalimanında Rahat Uyuma Keyfi
Tips

İstanbul Havalimanında Rahat Uyuma Keyfi

Aktarmalı uçuşlarda en büyük sorunlardan biri bekleme sırasında uyuyacak ya da dinlenecek bir alan bulamamaktır. İstanbul Havalimanı ise bu sorunu…

Devamını Oku
Arboretum-0
Kültür Seyahat

İstanbullular İçin İdeal Dinlence Noktası: Atatürk Arboretumu

Atatürk Arboretumu, İstanbul’da şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak için huzur veren tam bir dinlenme noktası. Eğer daha önce yolunuz düşmediyse…

Devamını Oku