İyi Yaşam

15 Şubat 2023
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2023

Astroloji her zaman çok yüksek sesle dile getirilmeyip hemen hemen herkesin içten içe merak ettiği bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda ilk etapta gelecek günlerde yaşanması muhtemel merakın bir yansıması gibi görülse de, biraz daha ilgi duymaya başladığınız zaman kendinizi de tanıma fırsatı edineceğiniz bir alan diyebiliriz. Tüm bunlara istinaden öncelikli olarak yargıların en büyüğü olan dünyada "bunca insan nasıl 12 burçtan ibaret olabilir" sorusu hala bir duvar oluşturmaya devam etse de esasında içinde pek çok derin, karmaşık ve bağlantılı ağlar içeren yıldız haritaları da tıpkı herkesin parmak izi gibi birbirinden farklı diyebiliriz. Sizler için bu yazımızda bahsi geçen her bir kavrama istinaden aklınızda soru işaretlerinin kalmayacağı Astroloji podcastlerini derledik! Dilerseniz gelin, hep birlikte inceleyelim.

Astroloji-1

Bu Hayatta Astroloji Podcast

Astroloji alanına ilginiz varsa asla kaçırmamanız gereken bir podcast önerisi ile geldik. Bu Hayatta Astroloji, birçoğumuzun bir şekilde adına aşina olduğu ve bununla birlikte astrolojik danışmanlık konusunun en genç isimlerden biri olan Minerva'ya ait olan bir podcast olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanı sıra yayınlarda her türlü konudan bahsedebileceğini, fakat konuların genelde astrolojiye bağlayacağının altını çizen Minerva, hayatın yolculuğunu ön planda tutup bu görüşü temel alan ve oldukça güzel bilgiler veren bir podcast hesabı yaratmış. Bütün bunlara istinaden ‘’Bu Hayatta Astoloji’’ podcastini dinlemelisiniz.

The Luminares With David Odyssey Podcast

Şimdi de Astroloji alanında bir o kadar ses getiren diğer podcast önerisine geldik. Bu bağlamda bahsi geçen podcastin öncüsü olan David Odyssey, pop kültürüyle kozmik olayları oldukça keyifli ve eğlenceli bir şekilde harmanlayan farklı bir podcast deneyimi sunuyor. Ayrıyeten The Luminares With David Odyssey podcastinde her hafta Britney Spears'dan Whoopie Goldberg'e kadar birbirinden farklı pek çok ünlü isim de kendisine eşlik ediyor. Dolayısıyla muhteşem bir astroloji deneyimi yaşamak istiyorsanız bu podcasti dinlemelisiniz.

Astroloji-2

The Astrology Podcast

Şimdi de dinlerken hem yepyeni şeyler öğrenerek ufkunuzu genişletebileceğiniz hem de keyif alarak dinleyebileceğiniz bir podcastten bahsedeceğiz. Eda Ocak Zakaria tarafından oluşturulan ve mitolojiden masallara kadar uzanan zengin bir içeriğe ev sahipliği yapan  ‘’The Astrology Podcast’’, meraklı dinleyicileriyle de nam salıyor desek yalan olmaz. Zaten hesaba göz atarsanız "Başka Türlüsü Mümkün Zamanlar" ya da "Sançosu Kaçmış Don Kişot" gibi birbirinden yaratıcı konu başlıkları dikkatinizi çekecektir. Bu vesileyle de bu eğlenceli podcast, farklı bir dünyaya giriş yapmanıza olanak tanıyor. Dolayısıyla astrolojinin yaratıcılığı konusunda kendinizi geliştirmeyi hedefliyorsanız bu podcast tam size göre!

Mistik Galaksi Podcast

Sıra geldi astrolojinin derinliklerine inmenize önayak olacak olan, Mistik Galaksi podcastinden bahsetmeye! Bu bağlamda astrolojinin yanında birbirinden çeşitli farkındalık çalışmaları ve spirituel konularla da ilgi çekip parmak basan bir içerik sunan, oldukça keyifli bir hesap olan Mistik Galaksi, dinleyicilerini memnun etmeyi başarıyor. Tüm bunların yanı sıra ay burcunun anlamından, orman banyosunun ne olduğu ve ne anlama geldiğine dair pek çok farklı konu hakkında bilgiye ulaşmanız da bu podcast sayesinde mümkün. Çoğu konu adına havada kalan soruların cevaplarını net bir şekilde dinleyicilerine sunan Mistik Galaksi hesabı, birbirinden farklı konu başlıklarıyla her yayında dikkat çekmeyi başarıyor. Tüm bunların dışında uzay, evren, dünya gibi genel perspektifli konulara merak salan kişiler için de oldukça uygun olan bu hesap, yepyeni dinleyicilerini dört gözle bekliyor.

Astroloji-3

Sare Palaska ile Gökyüzündeki Parmak İziniz Podcast

Ayaklarınızı yerden kesecek olan bir podcast önerisi ile geldik. Sare Palaska ile Gökyüzündeki Parmak İziniz podcasti sizi bilgiye boğarak birbirinden farklı kavramları öğrenmenize vesile olacak. Bilindiği üzere; her bir insan bu dünyaya birer pusulayla geliyor. Bu da demek oluyor ki pusula bizim doğum haritamız. Bu bağlamda hayatta sizi gerçekten de mutlu edecek meslek ne, çocuklarınızın gelecekte başarılı ve sağlam temeller atacağı iş alanları neler, hobileriniz ve bunlar gibi birçok sorunun cevaplarını bulmak istiyorsanız gökyüzüne bakmanız yeterli. Tüm bunların yanı sıra, birlikte gökyüzündeki şifreleri bilimsel olarak yorumlayarak hem kendiniz, hem de çocuklarınız için nasıl daha farkındalık sahibi, sağlıklı ve mutlu bir yol çizebileceğinizi keşfedeceğiniz bir podcast için sıkı durun.

Anne Ben Kaçta Doğdum Podcast

Neredeyse dünyanın dört bir yanından her geçen gün din, dil, ırk fark etmeksizin binlerce kişi annesini arıyor ve o meşhur soruyu yöneltiyor: Anne ben kaçta doğdum? Eğer kahveleriniz hazırsa, spritüalizm ve astrolojinin günlük hayattaki işlevini ve yadsınamaz yerini konuşmaya da hazırsınız demektir. Dinlerken hem eğlenebileceğiniz hem de öğrendiğiniz bilgileri günlük hayatınızda da kullanabileceğiniz bir podcast olan Anne Ben Kaçta Doğdum podcasti, size öncülük edecek olan fikirlerle güncel yaşantınızda köklü değişiklikler yapmaya geliyor! Bu keyifli yolculuğu kesinlikle kaçırmamanızı öneririz.

podcast-0
Teknoloji

En Keyifli Podcast Önerileri

Yıllar geçtikçe eğlence şekil değiştirdi. Yeni türeyen eğlence türleri arasında en ilgi çekici olanları ise hiç şüphesiz podcast'ler. Bu alanda…

Devamını Oku
Hediye-0
İyi Yaşam

Kendin Yap: El Emeği Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

El yapımı hediyelerin değerinin hiçbir şeyle boy ölçüşemeyeceğini düşünüyoruz. İşte tam da bu yüzden, yılbaşı öncesinde sevdiklerinizi mutlu…

Devamını Oku
k0
Tips

Kışın Kamp Yapacaklara Tavsiyeler

Kışın son demlerine gelmiş olsak da hala kış mevsiminin güzel atmosferi devam ediyor. Senenin en sakin ve huzurlu mevsimlerinden biri olan kış,…

Devamını Oku