Kültür Seyahat

17 Mayıs 2021
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022

Tatillerindeki konaklama deneyimini Spa keyfiyle birleştirmek isteyenlere, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi Spa hotellerini araştırdık. Rezervasyon öncesi mutlaka göz atmanızı öneririz.

The Pearl Laguna, California

Kaliforniya’nın inzivaya çekilmek için şahane bir noktası olan Laguna Kanyonu’nda yer alan otel, müşterilerine katı vejetaryen diyetlerden uzun yürüyüşlere ve masaj terapilerine varan zorlu bir eğitim programı sunuyor. Son yıllarda ünlü isimleri de ağırlamasıyla adını duyuran otel, ziyaretçi memnuniyeti ve sunduğu imkanlar nedeniyle üst sıralarda.

1

Civana Wellness Resort&Spa, Arizona

“Yeni Bir Ruh Anlayışı Uyandırın” sloganıyla müşterilere yepyeni bir deneyim vaat eden, müşteri memnuniyeti ödüllü otellerden bir diğer ise Arizona’da yer alıyor. Farklı disiplinlerden ve tekniklerden yararlanarak oluşturdukları programlarında fitness, kişisel gelişim, meditasyon ve yoga sınıflarına katılabilir, sıcak ve soğuk havuzlardan oluşan hidroterapi termal devrelerinde suyun şifalandırıcı gücünden yararlanabilirsiniz.

Ojo Santa Fe, New Mexico

Santa Fe Plaza’ya 20 dakikalık mesafede ve oldukça merkezi bir konumda bulunan hotel, yoga ve pilates derslerinin haricinde yürüyüşler, atış sporları gibi sınıflara katılmanıza imkan sağlıyor. Diğer otellerden farklı olarak OjoSanta Fe’de doğayla ve hayvanlarla da birebir zaman geçirebiliyorsunuz. “PuppyPatch” adı verilen topluluk, yavru köpeklerin dostluğu eşliğinde üzerinizdeki stresi ve kaygıyı atmanıza yardımcı olurken, kümesteki tavuklarla ilgilenebilir veya bostan yapımı derslerine katılabilirsiniz.

The Lodge at Woodloch, Pennysylvania

Konunun uzmanlarıyla oluşturulan 35’ten fazla sınıfıyla size yeni hobiler edinmeyi vaat eden otel, doğa ile baş başa kalıp kafa dinlemek için de ideal. Vücut bakımı, yüz bakımı, masaj ve hidromasajın yanı sıra kadınlar ve erkekler için ayrı sauna ve jakuzi hizmetleri de sunuyor.

Lake Austin Spa Resort, Texas

Austin şehir merkezinden 30 kilometre uzaklıktaki otel, konuklarını birkaç günlük programlarda ağırladığı gibi, günübirlik SPA hizmeti de sunuyor. Deniz taksiyle ulaşabildiğiniz Lake Austin SpaResort’ta zihni, bedeni ve ruhu geliştirmeye odaklı programlara katılabilir, eğlenceli açık hava aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

2

The Ranch Malibu, California

Bitki bazlı beslenme sistemiyle yoğun bir fitness ve wellness rejiminin uygulandığı 4, 7 ve 9 günlük ayrı ayrı programlar sunan hotel, özellikle kilo verme ve detoks kampına girmek isteyenlerin sıkça tercih ettikleri özel bir yer.  Aynı zamanda en fazla dört kişiden oluşan özel sınıflara da katılmanın mümkün olduğu The Ranch Malibu’da bir günlük program rehberli yürüyüş gezisi, fitness dersleri, restoratif yoga ve masajdan oluşuyor.

Cal-a-Vie, California

Güney Kaliforniya’da, üzüm ve lavanta tarlaları arasına konumlanmış olan hotelin sloganı,konuklara yaşam boyu sağlıklı alışkanlıklar kazandırmak. Genel sağlık durumuzla ilgili yapılacak değerlendirmenin ardından ister bire bir ister grup aktivitelerine katılarak kardiyodan su sporu derslerine kadar çok geniş bir yelpazede egzersiz yapma imkanı sunuluyor.

Westglow Resort & Spa, North Carolina

Blue Ridge dağlarında, yaklaşık kırk iki dönümlük bir arazi üzerine konumlanmış olan Westglow Resort, “Yaşam Zenginleştirme Merkezi” iddiasıyla yola çıkmış bir tatil köyü. Satın alınan günlük paketler içerisinde kapalı yüzme havuzu, jakuzi, buhar odası, sauna, kardiyovasküler merkez, tenis kortu, fitness dersleri ve rehberli olarak SPA tesislerinden yararlanma imkanları yer alıyor

Ten Thousand Waves, New Mexico

Santa Fe şehir merkezine on dakikalık mesafede yer alan hotel, Japon dağ kaplıcalarından modellenen banyo ortamlarıyla birkaç farklı paket seçeneğiyle hizmet veriyor. Japon masaj tekniklerinin yağ bazlı masajla birleştirilmesiyle geliştirilen ayak masajı, terapötik masaj, büyük banyo paketin içinde yer alan hizmetlerden bazıları.

Golden Door, California

2000 metrekarelik ekipmanlı bir spor salonu, iki yüzme havuzu ve bir Watsu su terapi havuzuna ait işletmede her beceri seviyesine ait ayrı bir sınıfta eğitim veriliyor. Konukların bir haftalık programına günlük oda içi masaj, cilt ve vücut bakımı, pilates dersleri dahil. Organik tarımın yapıldığı tesisteki tüm yemekler de direkt olarak bahçeden sofralara geliyor.

3

 

1
Yeme İçme

Çikolatasıyla Ünlü Ülkeler

Bir ülke düşünün ki daha sınırından içeri adım atar atmaz mis gibi çikolata kokuları karşılasın, bütün ülke baştanbaşa çikolata koksun.

Devamını Oku
Kurgu Şehirler-0
Kültür Seyahat

Fantastik Filmlerdeki Kurgu Şehirler

Hiç fantastik filmlerdeki kurgu şehirlerde yaşamak istediniz mi? Ancak filmlerde görebileceğiniz eşsiz manzaralar ve kareler bu kurgu şehirlerin…

Devamını Oku
1
Kültür Seyahat

ABD’deki En İyi 10 Spa Hoteli

Tatillerindeki konaklama deneyimini Spa keyfiyle birleştirmek isteyenlere, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi Spa hotellerini araştırdık.…

Devamını Oku