İyi Yaşam

2 Ocak 2023
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2023

Alışveriş merkezleri yalnızca alışveriş yapmak için gidilen mekanların çok ötesinde birer eğlence kompleksi. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik aktiviteleri, spor salonları, sinemaları ve restoranlarıyla her yaştan insanın buluşma noktası olan AVM'ler, ülkemizin hemen her şehrinde mevcut. Bu yazımızda Türkiye'nin en büyük AVM'lerine biraz daha yakından bakalım istedik, eşlik ederseniz seviniriz.

Forum İstanbul

2009 senesinde açılan yaklaşık 495 bin metrekarelik bir alana yayılmış olan Forum İstanbul, bünyesinde oldukça fazla mağaza, restoran bulunduran ülkemizin en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Eğlence anlamında AVM’lerde hız arayanlardansanız, balıkların cenneti Sea Life İstanbul Akvaryum, Funlab, Cinema, Joypark, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan Forum İstanbul Legoland Discovery Center gibi farklı eğlencelerle de güzel vakit geçirebilirsiniz.

AVM'ler-1

Ankamall, Ankara

Ankaralıların eğlenceli buluşma noktası Ankamall, renkli etkinlikleri, birbirinden eğlenceli konserleri, Spor Festivalleri, çekilişleri, ödülleri ve sıcak ortamı ile tam anlamıyla bir eğlence ortamı. Birbirinden düzenli mağazaları ve kaliteli atmosferi ile Ankara’nın en iyi alışveriş merkezlerinden biri olarak görülen Ankamall’da  çocuklara da yönelik etkinlikler düzenlenmektedir. Mücevherden tekstile, beyaz eşyadan oyuncağa kadar çok farklı skaladaki mağazalar görülmeye değer.

İstanbul Cevahir AVM

Yaklaşık 300’den fazla markasıyla tam bir alışveriş tanımına uyan İstanbul Cevahir AVM, indirimli zamanları ve çocuklar için etkinlikleri ile sevilen alışveriş merkezlerinden biridir. Vizyondaki filmleri izleyebileceğiniz rahat sinema salonları, özel günlere özel etkinlikler ve indirimler, keyifli alışveriş ortamı, alışveriş keyfini yemek keyfi ile birleştirebileceğiniz lezzetler, İstanbul Cevahir AVM’de meraklılarını bekliyor.

Mall of İstanbul

En iyilerin en iyisi sloganıyla yola çıkan Mall of İstanbul, MOI Sahne, Cinetech Sinema Salonları, Türkiye’nin ilk ve Avrupa’nın en büyük kapalı temalı parkı Moi Park, bu AVM’nin sloganını haklı çıkarmayı başarıyor. İndirim fırsatları, sürpriz hediyeler, yeni yıl heyecanı, eğlencenin en güzel hali, Mall of İstanbul’un müdavimlerini ağırlamak için sabırsızlanıyor.

Marmara Forum

Sosyal projeleri, efsane lezzetleri ve renkli alışveriş merkezi ile bir zevktir Marmara Forum’da turlamak. Bakırköy ilçesinde yer alan bu AVM, en şık markalardan en rahat kombinlere, son trend kıyafetlerden en butik dükkanlara kadar ne ararsanız Marmara Forum'da. Yeni yıl alışverişleri, hediyeler, sayısız ürün seçeneği ile Marmara Forum, yılbaşına hazır ve nazır durumda.

AVM'ler-3

Forum Bornova İzmir

Tam bir açık hava alışveriş merkezidir Forum Bornova İzmir. Çocuklar için eğlence alanları, sinema salonları, açık havada kahve keyfi yapabileceğiniz kafeler, düzenli bir atmosfer hepsi Forum Bornova İzmir misafirlerini mutlu etmek için yaratılmıştır. Özellikle güzel havalarda gezmenin ayrı bir eğlence olduğu Forum Bornova, gezilmesi gereken nezih bir ortama sahip.

Emaar Square

Kaliteli markaların seçimi Emaar Square, gösterişli bir geri sayımla yeni yıla girmeyi bekliyor. Çekilişler, yaratıcılığınızı geliştiren atölyeler, alışveriş festivalleri, moda gösterileri ve moda festivalleri, kutlama etkinlikleri, renkli ve sevilen isimlerin konserleri ve şovları ile Emaar Square, bir dizi dolu dolu etkinlik ile misafirlerini mest ediyor.

Vialand

Tema Park içinde bulunan Vialand AVM, huzurlu ortamı ve seçkin mağazaları ile, sevilen bir AVM olmayı başarmıştır. Vialand Temapark, Vialand Parkur (Yüksek ip parkuru, tırmanma parkuru, adrenalin dolu aktiviteler), bir dolu alışveriş mağazası keyfi, Vialand AVM’de ziyaretçilerini bekliyor

İstinye Park, İstanbul

Bir hikayesi var İstanbul İstinye Park’ın. Hem de nasıl bir hikaye. Yaklaşık 280 mağazadan fazla alışveriş keyfini tadabileceğiniz mekan, konum olarak ta oldukça avantajlı bir durumda. Birbirinden kaliteli restoranları, son derece kaliteli atmosferi ile etrafa ve misafirlerine ışık saçan İstinye Park, yurt dışından gelen ziyaretçilerin de gözdesi durumunda.

AVM'ler-4

Torium AVM, İstanbul

Starpark eğlence, çarpışan arabalar, Hava Hokeyi, Atari, Go Kart, Korku Tüneli hem yetişkinleri hem de çocukları mutlu edecek güzellikte. Eşsiz oyunlara sahne olan kaliteli Torium Sahne, kültür ve sanat düşkünlerini de sevindirecek şekilde çeşitli oyunlar sahnelemeye devam ediyor. Ayrıca dört mevsim kar keyfini sürdüren Snowpark, anne, babaları ve çocukların kar keyfini arttıran bir mekan olarak dikkat çekiyor.

İstinye Park, İzmir

İzmir’in beklediği AVM İstinye Park, bünyesinde bulunan Hyatt Regency Otel ile ve marka değeri yüksek mağazaları ile dikkat çekiyor. Açık havadaki restoranları, sıcacık atmosferi ile İzmirlilerin ve yurt dışı ile yurt içinden gelen misafirlerin favorisi olan İstinye Park İzmir, sunduğu etkinlikler ile de göz doldurmaya devam ediyor. Gerek şık ortamı, gerekse samimi ortamı ile İzmirlilerin sevdikleri bir alışveriş merkezi olmayı başarmıştır.

Vadistanbul AVM, İstanbul

Yılbaşı şenlikleri, gold class sinema şenlikleri, etkinlikler, sosyal projeler, daha neler neler, AVM ve eğlenceye dair ne ararsanız Vadistanbul’da. Konut, ofis, rezidans, AVM gibi birden fazla alternatifin bir arada yer aldığı Vadistanbul, mağazaları, etkinlikleri, kermesleri, sergileri, konserleri ile revaçta olan bir alışveriş merkezi olarak göze çarpıyor.

AVM'ler-5

Kar Temalı Filmler Ana Fotoğraf
İyi Yaşam

Evde Etkinlik Rehberi: Kar Temalı Filmler

Kışı ev sıcağında kucaklamanın en güzel yollarından biri, kar, buz ve tüyler ürpertici maceraların mükemmel karışımını içeren bir film koleksiyonunu…

Devamını Oku
Ekoturizm (0).jpg
Kültür Seyahat

Sürdürülebilir Tatil: Türkiye'den Ekoturizm Rotaları

Türkiye'de ekoturizm prensiplerin benimsemiş, alışılmış tatil anlayışının dışında bambaşka seçenekler sunan tatil rotalarını keşfetmeye ne…

Devamını Oku
8 Mart-0
Kültür Seyahat

Tüm Yurttan 8 Mart Etkinlikleri

Bugünü anneniz, kız kardeşiniz veya eşiniz için daha da özel kılabileceğiniz tüm yurttan en güzel 8 Mart etkinliklerini sizin için derledik...

Devamını Oku