Kültür Seyahat

10 Ağustos 2021
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022

Spa; Selus Per Aqua yani “Sudan Gelen Sağlık” olarak bilinir. Günün stresinden uzaklaşmak ve biraz rahatlamak isteyen insanlar spa merkezlerine koşuyorlar. Çünkü spa merkezlerinde fiziksel ve ruhsal temizliğe yönelik çalışmalar ve terapiler gerçekleştiriliyor. Örneğin; selülit tedavisi ve cilt bakımının yanı sıra, doğal ve şifalı taşların yardımıyla ve aromatik yağların rahatlatıcı etkisiyle profesyonel masaj teknikleri de uygulanıyor. Eğer siz de spa merkezlerine gitmeyi seven ve rahatlamaktan hoşlanan insanlardan birisiyseniz ufak bir Yunanistan kaçamağı yapabilirsiniz. Öyleyse spa keyfinizden geri kalmamanız için yepyeni bir dosya açıyoruz. İşte sizin için Selanik'teki en iyi spa merkezlerinin listesi. 

Physis Massage Therapy

Selanik'in merkezindeki Physis Massage Therapy'de ziyaretçiler adeta bir yaş daha gençleşiyor ve daha büyük bir zindelik duygusu yaşıyor. Oldukça profesyonel bir hizmet sunulan tesiste önerilen kalma süresi 1-2 saat. Eğer spa merkezi olarak burayı tercih edecekseniz fiyat listesini resmi internet sitelerinden öğrenebilirsiniz. 

Luxury Living Massage and Spa Therapies

Bu keyifli spa merkezinde mutlak rahatlama, sağlıklı yaşam, zindelik ve yenilenmenin eşsiz bir deneyimi yaşanır. Oturuma göre havlu veya bornoz, tek kullanımlık iç çamaşırı ve terlik sunulmaktadır. Happy hour rahat masajı her gün 10:00 – 15:00 arası 25.00 Euro’dur.  

Animus Massage

Yılların tecrübesiyle esenlik ve rahatlığın merkezlerinden birisidir. Deneyimli ve eğitimli personel ziyaretçilerin isteklerine göre çok çeşitli masajlar, yüz bakımları ve vücut bakımları yapılıyor. Özel olarak tasarlanan alanlarda aynı anda süit başına bir ila üç kişiye hizmet veriliyor. Süitler, duşlar ve günün geri kalanına devam etmek için ihtiyacınız olan tüm konforlarla eksiksiz bir şekilde donatılmıştır. Sauna, tropikal yağmur ve jakuzi gibi spa hizmetlerinden de tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yararlanabilirsiniz.  

1

Idolo Spa

Şehrin merkezindeki kişisel sağlık sığınağınız Idolo Spa’da son derece eğitimli profesyonellerden hizmet alırsınız. Piyasadaki en iyi ürünlerle, en yüksek kalitede güzellik ve sağlıklı yaşam hizmetleriyle, mutlak rahatlama ve esenliğin olduğu sakin ve samimi bir ortamda bulunmayı kim istemez ki, öyle değil mi? Bu özel mekânda ısıtmalı su masaj yatağı, şık ve rahat deri elektrikli kanepe, iki manikür ve iki pedikür istasyonu ve makyaj istasyonu bulunan dört terapi odası bulunmaktadır. Merkezde zihin ve vücut yenilenmesi için yenilikçi kuru yüzdürme yatağı Zerobody de bulunmaktadır.  

The Massage Suite

2014 yılının Nisan ayında Christina Spano tarafından kuruldu. Her müşteriye benzersiz ihtiyaçları olan benzersiz bir varlık olarak yaklaşılıyor. Tedaviler dünyanın her yerinden eski ve çağdaş üstyapı geleneklerinden özenle seçilir ve yalnızca yaptıkları işe tutkuyla bağlı, sertifikalı, deneyimli terapistler tarafından gerçekleştirilir. Tüm ürünler saf, bitki bazlı, taze ve sertifikalı organiktir. Tesis Pazartesi’den Cuma’ya 11:00-22:00 saatleri arası hizmet veriyor. Cumartesi günü ise 12:00-20:00 arası çalışılıyor. 

Oasispa

Doğu Selanik'te modern ve işlevsel bir yerde 14 Pittakou ve Kaliga caddelerinin köşesinde bulunan bu merkezde, güzellik, esenlik ve rahatlama için hizmetler sunuluyor. Günlük stres ve endişelerden kurtulmak için uzman kadro ve geniş hizmet yelpazesi ile uygun tedaviler sağlanıyor.  

2

Hammam Baths

Bu tesis bedeni ve ruhu rahatlatan, arındıran ve gençleştiren geleneksel hamamları yeniden canlandırıyor. Ziyaretçiler özel masajlar ve gençleştirici yüz bakımları ile günlük hayatın koşuşturmacasından uzaklaşıp güzellik, sıcaklık ve dinginlik vahasına yolculuğa çıkıyor. Hammam Baths’te geçirilecek ideal süre 2-3 saat.  

Selanik gezisinde huzur dolu rahatlatıcı saatler geçirmek isteyenler için en iyi spa merkezlerini sizler için derledik. Yunanistan’ın bu güzel şehrinde rahatlamak ve sağlık dolu tecrübeler yaşamak için siz de bu merkezleri ziyaret edebilirsiniz.

1
Yeme İçme

Pizzadan Krepe: Selanik Sokak Lezzetleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olması hasebiyle bizim için önemli olan Selanik, Osmanlı döneminin de gözde…

Devamını Oku
1
Kültür Seyahat

Selanik’teki En İyi Spa Merkezleri

Yunanistan tatilinizde de spa keyfinizden geri kalmamanız için yepyeni bir dosya açıyoruz. İşe, Selanik'teki en iyi Spa merkezlerini araştırarak…

Devamını Oku
1
Yeme İçme

Pizzadan Krepe: Selanik Sokak Lezzetleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olması hasebiyle bizim için önemli olan Selanik, Osmanlı döneminin de gözde…

Devamını Oku