İyi Yaşam

3 Kasım 2023

Sonbaharın en güzel aylarından olan Kasım’da yine dopdolu bir etkinlik takvimi yer alıyor. Kış aylarına girmeden bu güzel sonbahar ayında her yaştan ve her kitleden insanın beğenisine hitap edecek konser, tiyatro, gösteri, sergi vb. bulunuyor. Bizler de etkinlikleri daha iyi takip etmeniz için sizlere Kasım ayı etkinlik takvimi hazırladık. Böylelikle etkinliğin içeriği, günü ve fiyatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanız mümkün olabilir.

Fazıl Say Piyano Resitali

Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say yeni bir resital ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Konserde “Fırtına Sonatı” ve “Appassionata” gibi Beethoven’in sevilen eserlerini kendi tarzıyla yorumlayacak. Ayrıca Atatürk anısına bestelediği eserlere de yine konserde yer verecek. 

Yer: ENKA Oditoryumu

Tarih: 8 Kasım 2023, 20:30

İstanbul Kültür Sanat-3

Lola Astanova Konseri

Özbekistan asıllı ABD’li piyanist Lola Asanova ülkemizde konser vermek üzere geliyor. Rusya Piyano Okulu Temsilcisi Lola Astanova’yı canlı dinlemek isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı.

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Tarih: 11 Kasım 2023, 21:00

Emre Aydın Konseri

Rock müziğin sevilen seslerinden Emre Aydın Bostancı Gösteri Merkezinde sevenleriyle buluşacak. Hem eski hem de yeni popüler parçalarını sahnede canlı seslendirecek.

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Tarih: 11 Kasım 2023, 21:00

Single Circle Presents: Ferit Odman Quintet Konseri

Ülkemizin pek çok caz sanatçısını bir araya getiren proje Single Circle Presents 14 Kasım’da Ferit Odman Quintet Konseri ile caz severlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. 

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Tarih: 14 Kasım 2023, 21:00

Henrik Schwarz & Bugge Wesseltoft DJ Performansı

Modern caz ve elektronik müziği başarılı bir şekilde harmanlayan ikili Zorlu PSM’de sevenleri ile buluşuyor. PSM %100 Studio’da performanslarını sergileyecek olan ikilinin yanı sıra Murat Uncuoğlu ve DJ Yakuza da sahne alacak.

Yer: Zorlu PSM

Tarih: 19 Kasım 2023, 20:00 

Amadeus

Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin ilgi çekici hikâyelerinin sahneleneceği Amadeus, ayın öne çıkan tiyatro oyunlarından bir tanesi. Oldukça ilgi gören oyun Kasım’da beşinci sezonu ile tiyatro severlerin karşısında olacak. 

Yer: Zorlu PSM

Tarih: 6 Kasım 2023, 20:30

Plastik Aşklar

Farklı geçmişlere sahip iki kadının karşılaşmaları ile gelişen olayları anlatan Plastik Aşklar, Kasım ayının dikkat çeken bir başka tiyatro gösterisi. Oya Başar ve Ebru Kural’ın ödüllü komedi oyunları “Plastik Aşklar” 7 Kasım’da bir kez daha seyirci karşısında olacak.

Yer: Trump Sahne

Tarih: 7 Kasım 2023, 21:00

İstanbul Kültür Sanat.-2

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi sergilenecek olan tiyatro oyunu “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” Selen Uçer, Deniz Işın, Elit Andaç Çam, Ayfer Tokatlı ve Semih Varol gibi birbirinden başarılı oyuncuları barındırıyor. Ece Temelkuran’ın 1996 senesinde yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan oyun Kasım ayında tiyatro severlerle buluşuyor. 

Berk Karan Stand Up

Son dönemin başarılı Stand Up’çılarından Berk Karan sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Biletler Passo üzerinden alınabilir.

Yer: Zorlu PSM

Tarih: 7 Kasım 2023, 21:00

Sergen Deveci Stand Up

Instagram’da çektiği videolar ile kısa bir sürede geniş bir hayran kitlesi yakalayan Sergen Deveci, stand up gösterisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Duru Tiyatro Watergarden’da sergilenecek tek kişilik performansta seyircileri komik, eğlenceli anlar bekliyor.

Yer: Watergarden Performans Merkezi

Tarih: 7 Kasım 2023, 20:30

Doğu Demirkol

Hem sinema filmlerindeki oyunculuğu hem de tek kişilik gösterileri ile hızlı bir yükseliş gerçekleştiren sanatçı Doğu Demirkol hayranları ile buluşuyor. 10 parmağında 10 marifet Doğu Demirkol adlı oyun İstanbul Komedi Festivali kapsamında sergilenecek.

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Tarih: 11 Kasım 2023, 20:30

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler

Dünyaca ünlü masal Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler şimdi tiyatro olarak çocukların kalbini fethetmeye geliyor. Tiyatro Alkış tarafından hayata geçirilecek olan bu keyifli tiyatro oyunu çocukların psikolojisine göre uyarlanmış olup ebeveynler rahatlıkla çocuklarını bu oyuna götürebilirler. 

Yer: Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi

Tarih: 5 Kasım 2023, 13:00

Pollyanna’nın Tatlı Oyunu

Dünyaca ünlü masal kahramanı Polyanna, sevgiyi ve dostluğu en iyi şekilde anlattığı oyunu ile sahnelere geliyor. Çocuklara sevgiyi, saygıyı, paylaşmanın önemini anlatan oyun keyifli zaman geçirmeyi vadediyor.

Yer: Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi

Tarih: 17 Kasım 2023, 13:00 

Bale Masalları

Ünlü balet Tan Sağtürk’ün anlatımıyla ortaya çıkan bu önemli bale müzikali çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekebilecek. Tan Sağtürk Akademi Çocuk Sanatçıları’nın performansı ile sahnelenecek oyun bale ile ilgisi olsun olmasın her yaştan izleyiciyi yakalamayı başarıyor.

Yer: CRR Konser Salonu

Tarih: 19 Kasım 2023, 11:30

Artweeks Akaretler

Sanatın çeşitliliği ve yaratıcılığını ortaya koyacak olan Artweeks Akaretler sergisi sanat severlerle sanatçıları bir araya getiriyor. Sanatın farklı disiplinlerini birleştirerek ortaya nasıl yaratıcı eserlerin çıktığının gözler önüne serileceği sergi günümüz çağdaş sanatın da güzel bir örneği. 

Yer: Akaretler Sıraevler

Tarih: 3 – 16 Kasım 2023

Eminönü sokakları-0
Kültür Seyahat

Tarihi ve Kültürel Bir Serüven: İstanbul'un Gizemli Sokakları

İstanbul, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bir şehir. Bu yazıda, İstanbul'un gizemli sokaklarında yapılan bir yolculuğa çıkacak ve…

Devamını Oku
İstanbul Arkeoloji Müzesi-0
Kültür Seyahat

Türkiye'nin İlk Müzesi: İstanbul Arkeoloji Müzesi

Türkiye'nin ilk müzesi olan İstanbul Arkeoloji Müzesi, dünya için de son derece önemli müzelerin başında geliyor. Mimarisinden barındırdığı…

Devamını Oku
İstanbul Brunch Cafe-0
Yeme İçme

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Haftanın yorgunluğunu atmak için arkadaşlarla yapılacak bir brunch aktivitesinin üzerine yok. O zaman İstanbul'un en gözde brunch mekanlarına…

Devamını Oku