Kültür Seyahat

18 Mayıs 2023

Evliliğin belki de en keyifli zamanı balayıdır. Çünkü çift olarak yapılacak muhteşem bir tatil, her iki tarafa da dinginlik ve mutluluk verir. Tam da bu noktada sizler için tercih edebileceğiniz en güzel balayı villalarını derledik. Şimdiden uyaralım, yazının sonunda hangi villayı seçeceğinize dair aklınız karışabilir. O halde gelin, hep birlikte en iyi balayı villalarına göz atalım.

Şiir Ev Kekova, Antalya

En güzel balayı villaları denildiği zaman akla hiç kuşkusuz ki Şiir Ev geliyor. Çiftlerin gittikleri zaman adeta ayaklarının yerden kesilmesine sebep olan Şiir Ev, benzersiz ve etkileyici bir manzaraya sahip olup, 2 kişi kapasiteli, tek yatak odasında yatak ve banyo olan bir taş ev olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik sadece bununla da sınırlı değil. Öte yandan içinde; mutfak, wifi, klima, jakuzi, mini havuz, özel çalışma alanı ve kullanabileceğiniz bir şömine yer alıyor. Aynı zamanda Antalya’da yer alan bu enfes yerde girişler 14.00 sonrasında yapılmakta. Çıkış saati ise 11.00 olarak sabitlenmiş. Evcil hayvanınız varsa endişelenmeyin! Çünkü burası evcil hayvan kabul ediliyor. Balayına çıkan çiftlerin sıklıkla tercih ettikleri Şiir Ev, gerçekten de isminin hakkını veriyor.

Şiir Ev Kekova

The Edge, Karaağaç, Fethiye, Muğla

Sıradaki durağımız çiftleri adeta büyüleyecek cinsten. Bu noktada bahsedeceğimiz yer Fethiye’de yer alıyor. Gidenlerin tekrardan ziyaret etmek isteyeceği bu doğa harikası yer, son zamanlarda da evli çiftlerin ilk konaklama tercihleri arasında güncel yerini korumaya devam ediyor. Öte yandan Fethiye’nin Karaağaç mevkiinde konumlanmış olan The Edge Otel bünyesinde oda seçeneği sunuyor. Bu lokasyonun içerisinde; mutfak, ücretsiz otopark, çamaşır makinesi, tv, ütü makinesi, saç kurutma makinesi ve kullanabileceğiniz bir şömine yer alıyor. Aynı zamanda eve giriş saati 14.00, çıkış saati ise 12.00 olarak sabitlenmiş. Öte yandan The Edge’de evcil hayvan kabul edilmiyor. Bunun dışında eşsiz manzarasıyla birlikte bol bol fotoğraf çekilip anı biriktirebileceğiniz bu yere mutlaka bir göz atmalısınız.

Fethiye suit

Villa Secret, Bodrum

Villa konusunda adeta çığır açıp her yeni evli çiftin gözdesi olan o muhteşem lokasyondan bahsetmesek olmaz. Bu noktada listenizin başına koymak isteyeceğiniz bu yer, ayaklarınızı yerden kesmek için tasarlanmış diyebiliriz. Bununla beraber Muğla balayı villaları arasında neredeyse en popüler konumlardan birisi de Bodrum olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan her sene oldukça yoğun bir talep gören Bodrum’un en güzel tesislerinden birisi olarak nam salan Villa Secret, çiftlere konforlu bir konaklama deneyimi yaşatmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Üstelik yalnızca bununla da sınırlı değil. Villa Secret bünyesinde barbekü, mangal, havuz gibi birbirinden farklı ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz imkanlar da var. Dolayısıyla birçok kişi, balayı villası araştırması yaparken kendi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik seçimler yapıyor. İşte tam da bu noktada Villa Secret, hem çiçeği burnunda çiftlerin hem de yıldönümü kutlamak maksadıyla özel bir alan araştırması yapan çiftlerin gözdesi konumunda. Sunduğu imkan ve olanaklar dahilinde birçok farklı villadan daha önde olan bu eşsiz yer, manzarası itibarıyla da oldukça popüler. Dolayısıyla güzel, temiz ve konforlu bir villa arayışındaysanız Bodrum’da yer alan Villa Secret’ı da mutlaka listenize eklemelisiniz.

Bodrum villa

Villa Orya Due, Antalya

Balayı villaları önerisinde bir sonraki durağımız doğasever çiftleri oldukça sevindirecek cinsten diyebiliriz. Bu bağlamda Antalya Kalkan’ın İslamlar Köyünde yer alan Villa Orya Due, çiçeği burnunda çiftler için adeta biçilmiş kaftan demek mümkün. Öte yandan tertemiz ve yemyeşil bir doğanın tam ortasında mis gibi havasıyla ziyaretçilerini adeta huzur dolu bir dinginliğe bırakarak muhteşem bir tatil deneyimi yaşatıyor. Tüm bunların yanı sıra oldukça şık tasarlanmış dekorasyonu ve her anlamda erişilebilirlik açısından elverişli oluşu sebebiyle Villa Orya Due, balayı çiftleri için en uygun ve harika bir seçim olabilir. Ayrıyeten denize yakın olan ve eşsiz manzaralı balayı villaları arasında en elverişli ve olanak açısından avantajlı bir noktaya konumlanmış bir villa demek de mümkün.

Villa Orya Due

Villa Kıdrak Residence, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla

Şimdi de gittiğiniz zaman bir daha dönmek istemeyeceğiniz doğa harikası bir yerden bahsedeceğiz. Ölüdeniz, Fethiye’de yer alan Villa Kıdrak Residance, balayı için en uğrak ve popüler noktalar arasında yer alıyor. Öte yandan kapasitesi ve olanakları sayesinde birçok kişinin seyahatlerinde de sıklıkla tercih ettiği bu yer, eşsiz manzarasıyla da büyülemeye devam ediyor. Bu bağlamda Girişlerinin 16.00-20.00 saatleri arasında yapıldığı Villa Kıdrak Residance, müşteri memnuniyeti esaslı çalışan sayılı yerler arasında. Öte yandan hem temiz hem de eşsiz bir manzaraya hitap eden bir balayı villası arayışındaysanız burası tam da size göre. Hem doğası hem de olanak ve imkanları sayesinde sizi mest edecek Villa Kıdrak Residance, balayından sonra da tercih etmek isteyeceğiniz yerler arasında olacak. Bu bağlamda güzel bir tatille huzur dolmak istiyorsanız buraya mutlaka bir şans vermelisiniz.

**Biraz da otellere bakalım derseniz: Akdeniz'in En Güzel Balayı Otelleri

Haziran-Chios-0
Kültür Seyahat

Haziran'ın En İyi Tatil Destinasyonları: Güncel ve Popüler Seçenekler

Haziranın gelmesiyle birlikte tatil planları da hız kazandı. Peki bu ay hangi tatil beldelerinin çok gözde olduğunu öğrenmek ve planlarınızı ona göre…

Devamını Oku
Mazıköy-0
Kültür Seyahat

Begonviller Diyarı Bodrum'un En Güzel Sahilleri

Pembeli beyazlı begonviller, bembeyaz evler, masmavi bir deniz... Türkiye'nin her anlamda rengarenk tatil beldesi Bodrum, bu yaz da en güzel…

Devamını Oku
Mavi Yolculuk-0
Kültür Seyahat

Mavi Tur'a Çıkacaklara Öneriler

Bazı zamanlar vardır sıcaktan bunaltan, mavi derinlikleri özleten, “Ah keşke denizde olsam, derin denizlere açılsam” dedirten... Eğer siz de…

Devamını Oku