Kültür Seyahat

28 Ekim 2020
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022
Bungalow ve Dağ Evi Konseptli Tatil Yerleri 

Bazı zamanlar çevremizdeki herkes bir noktada bizi zorlar ya da etrafımızda olan biten olaylar artık bize fazla gelmeye başlayabilir. Kendi düzenimiz bizi sıkmaya başlayabilir ve hayatımızda kendimize gelmek ve düşünmek isteyeceğimiz bir zaman isteyebiliriz. En doğrusunu düşünmek için yalnız kalmak ve farklı bir koşul oluşturmak gerekebilir. Biliyoruz ki nereye gideceğinizi tam olarak siz de bilmiyorsunuz. Eğer bu düşüncelerdeyseniz size birkaç seyahat önerisinde bulunduk. 

blog

• Rüzgar Dağı Camping - Sakarya

Pamukova Sakarya’da oldukça büyük, beyninizi her şeyden arındıracak güzellikte doğal bir yer bulunuyor. Bünyesinde bungalov ve taş evler bulunan kamp alanı, sadece yetişkinleri kabul etmekte. Oldukça büyük, 25 dönüm arazinin üstüne kurulu bu alanda evler birbirlerinden uzak yapılandırılmış böylece kendiniz ve sevdikleriniz ile baş başa kalabileceğiniz bir ortam bulunuyor. İlçe merkezine 25km uzaklıkta bulunuyor ve buraya giderken birçok yeri de görme imkânı sağlıyor. Kahvaltı ve akşam yemeği ya da günün her öğünü yemeğinizi yiyebileceğiniz restoran hizmetini size sunuyor. 

blog

• Villa Lukka Hotel - Antalya

Lüks ve estetik yapısıyla karşımıza çıkan Villa Lukka ile birlikteyiz. Antalya Çıralı’da lüks bungalov ev tasarımları ve otel hizmeti ile bizlere kapılarını açıyor. Lukka, anlamı Işık Ülkesi olan ve adını Likya’nın diğer adı olan Lukka’dan alıyor.  İlk bakışta fotoğraflarını gördüğümüzde Bali’de bir otel zannedebilirsiniz. 3 dönüm muhteşem bir botanik ve rengârenk bir bahçeye sahip. Villa Lukka Hotel, 13 ultra lüks bungalov tarzı, ferah evlerden oluşuyor ve bu evler denize sadece 200 metre uzaklıkta. Her ev birbirinden farklı olarak döşenmiş. Çocuklar için de oldukça uygun olan bu mekan sizi rüya gibi bir tatile davet ediyor. 

blog

• Etenna Beach Bungalows Antalya

Denize sıfır tamamen rahatlatıcı ve sizi oldukça negatif enerjilerden uzak tutacak bir yer hayal edin. İşte orası Etenna Beach Bungalows! Antalya, Çıralı’da oldukça tatlı, tatil köyü gibi bir işletme olarak hizmet veriyor. Evcil hayvan kabul etmeleri ile bizim kalbimizi kazandı. Denize ve doğanın tam içinde sıfır mesafede 45 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Her taraf yemyeşil ve modern olarak yapılmış. Çıralı merkezden 1km uzaklıkta bulunuyor. Eğer Antalya Havaalanı’na geleceksiniz de talebiniz üzere karşılama ve transferleri sağlıyorlar.

blog

• Nefes Mekan Boutique – Kırklareli

Son olarak bol bol nefes alabileceğiniz enfes bir yerle karşınızdayız. Nefes Mekan, dört bir yani Istıranca Ormanları ile çevrili, bol doğa manzaralı, lüks ve samimi bir işletme. İşletmecileri, şehir hayatından sıkılan bir medya yöneticisi, mimar ve akademisyenden oluşuyor. Bu girişimi de kendilerini bulmak ve kafa dağıtmak isteyenler için açmışlar. Bünyesinde aynı zamanda havuzu da mevcut. Arazinin üç dönümü tarlalar ile çevrili, böylece yemekler organik olarak servis ediliyor. Kahvaltı ve diğer her öğün için mutfak size sonuna kadar açık. Dilerseniz kafa dağıtmak için dilediğiniz kitabı okuyabileceğiniz bir kütüphane de mevcut. Belirtmemiz gerekiyor ki müessese, sadece yetişkin müşteriler kabul ediyor.

Ayrıca bkz. Dağ Tatilinin Tadını Çıkarmak: 5 Şahane Mekan Önerisi

Kar Temalı Filmler Ana Fotoğraf
İyi Yaşam

Evde Etkinlik Rehberi: Kar Temalı Filmler

Kışı ev sıcağında kucaklamanın en güzel yollarından biri, kar, buz ve tüyler ürpertici maceraların mükemmel karışımını içeren bir film koleksiyonunu…

Devamını Oku
Türk kahvaltısı-0
Yeme İçme

Türkiye'nin Kahvaltı Haritası: Hangi Bölge Ne Yiyor?

Ciğerden boyoza, katmerden kuymağa, soğanlı hamur işinden yöresel peynirlere... Türkiye'nin her bir köşesi, güne bambaşka lezzetlerle başlıyor.…

Devamını Oku
Snowboard-0
Tips

Snowboard Malzemeleri Nasıl Seçilmeli?

İdeal snowboard ekipmanı nasıl seçilir, hangi seviyeye hangi board uygundur merak ediyorsanız, kafanızdaki tüm soruların yanıtlarını bu rehberimizde…

Devamını Oku