İyi Yaşam

2 Ağustos 2023

Tatil planlarınıza başlamak için özel günleri beklemenize gerek yok! Yazın en sıcak dönemine yavaşça veda ettiğimiz son ay Ağustos'ta İstanbul'da doyasıya keyifli vakit geçireceğiniz etkinlikler sizi bekliyor.

Konserden tiyatro oyununa, operadan sergiye onlarca etkinlikle dolu bu takvim içinden sizler için seçtiğimiz etkinliklerden biri "Bu akşam ne yapsak?" sorunuzun cevabı olacak.

Ağustos-1

Harbiye Açık Hava Etkinlikleri

Harbiye Açık Hava Etkinlikleri kapsamında Ağustos ayının dopdolu programıyla müzik ve sanatın büyülü dünyasında kaybolacaksınız! Konserlere ek olarak gerçekleşecek tiyatro etkinliklerine de göz atmayı unutmayın.

İşte, 01 Ağustos - 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerin özeti:

01 Ağustos: Nilüfer

02 Ağustos: Linet & Etno-Senfonik Orkestra

03-04 Ağustos: Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu

05 Ağustos: Teoman

06-07 Ağustos: Melike Şahin

08 Ağustos: Calum Scott

09 Ağustos: Ajda Pekkan

10 Ağustos: Kenan Doğulu

11 Ağustos: Cem Adrian

12 Ağustos: Candan Erçetin

13 Ağustos: Yasemin Sakallıoğlu

14 Ağustos: BKM Zengin Mutfağı

15 Ağustos: An Epic Symphony & Fatma Turgut

16 Ağustos: An Epic Symphony & İbrahim Tatlıses

17 Ağustos: An Epic Symphony & Karsu

18-19 Ağustos: An Epic Symphony & Hayko Cepkin

20 Ağustos: An Epic Symphony & Madrigal

21 Ağustos: An Epic Symphony & Pentagram

22-27 Ağustos: Şehir Tiyatroları

28 Ağustos: Kenan Doğulu

Yalnızım Mesut Bey - Stand Up

Karşılıksız aşklar? Başarısız flört girişimleri? Aşkı bulamamış olabilirsiniz ama en azından bu sonuçsuz ilan-ı aşk anıları sizi kahkahalara boğacak. terk edilmişlik, aldatılma gibi acılar da var, ama hepsi öyle bir şekilde anlatılıyor ki eğlenmek işten değil! Mesut Süre moderatörlüğünde gerçekleşen format biraz üzüp çoğunlukla güldürecek cinsten.

Yer: Cevahir Salon A

Tarih: 2 Ağustos 2023, 21:00

ağustos-2

İbrahim Selim ile Quiz Night - Stand Up

Yepyeni bir etkinlikle karşınızdayız: "İbrahim Selim ile Quiz Night"! Bilgi, eğlence ve sürpriz hediyelerle dolu bu yarışmada kazanan siz olabilirsiniz. Sanat, genel kültür, spor, tarih ve daha birçok alanda çoktan seçmeli soruların cevaplarının arandığı, tamamen sizin ve kendi seçtiğiniz arkadaş grubunuzun becerisine ve birikimine dayanan bu oyun İbrahim Selim'in özel sunumuyla ilerliyor.

Yer: Maximum Uniq Açıkhava

Tarih: 8 Ağustos 2023, 21:00

İstanbul Cocktail Festivali - Festival

Ağustos 2023'te Küçükçiftlik Park'ta düzenlenecek İstanbul Cocktail Festivali, gastronomi ve miksoloji dünyasının yıldız kokteyllerini bir araya getiriyor. Popüler kokteyl duraklarının eşsiz sunumları, uzman miksologların atölyeleri, muhteşem performanslar ve renkli alışveriş deneyimi ile dolu dolu bir festival sizi bekliyor. Haydi etkinlik içeriğine bir göz atalım:

5 Ağustos Cumartesi

İlhan Erşahin & Kaan Düzarat

Köfn

Mert Demir

Selin

Umutcan Genç

6 Ağustos Pazar

Elderbrook Live

Emir Taha

Deniz Sipahi

Mertkan Akd

Eylülsu

Yer: Küçükçiftlik Park

Tarih: 5-6 Ağustos 2023, 14.00

ağustos-3

Ölü Ozanlar Derneği - Tiyatro

Dünyaca ünlü "Ölü Ozanlar Derneği" adlı tiyatro oyunu, oldukça disiplinli bir yatılı okulda ergenlik çağındaki bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Gençlerin ailelerinin belirlediği gelecekle kendi istekleri arasında kalan zorlu süreçlerine ve bu süreçlerle nasıl başa çıktıklarına tanık olacaksınız. Yeni atanan öğretmen John Keating, onlara farklı bakış açıları sunarak şiir dünyasının kapısını açıyor ve onların günlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için destek oluyor.

Yer: Trump Sahne

Tarih: 18 Ağustos 2023, 20:30

Notre Dame'in Kamburu - Tiyatro

Victor Hugo'nun eşsiz eseri Notre Dame'in Kamburu sizi tiyatro dünyasına davet ediyor! Bu unutulmaz müzikalde çirkin ve kambur zangocuyla gizemli Fransız papaz ve çingene kızı Esmeralda arasındaki duygusal hikayeye tanık olacaksınız. Korku ve aşkın çarpıştığı bu muhteşem oyunda, Papaz Frollo ve komutan Phoebus'un ikilemleri ve Esmeralda'nın kalbini çalan zangocu Quasimodo'nun iç dünyası sizi etkisi altına alacak.

Biletlerinizi kapın ve siz de bu romantik, duygusal ve dans dolu müzikalde yerinizi alın!

Yer: Trump Sahne

Tarih: 21 Ağustos 2023, 20.30

Yaşamaya Dair - Tiyatro

Genco Erkal'ın Nazım Hikmet'in ölümünün 60. yıldönümü için hazırladığı, "Yaşamaya Dair" adlı müzikli gösteri hala sahnede! Bu tutku dolu performans, Nazım Hikmet'in eserlerinin önemi ve biricikliğini yansıtırken aynı zamanda usta şairin izinden giderek onu anıyor. Eğer siz de bu etkileyici gösteriyi izlemek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden kapın ve müzikli gösteride yerinizi alın!

Yer: Watergarden Performans Merkezi

Tarih: 3 Ağustos 2023, 20:30

Thai food

Thai Mutfağı Workshop - Workshop

İlginç bir etkinlik daha! Tayland () mutfağının muhteşem lezzetlerinden Thai Usulü Acılı Tatlı Tavuk yemeğini, aynı zamanda Asya mutfağında sıkça kullanılan sosları bu workshop'ta keşfedin! Uzman şefler eşliğinde adım adım yemeğin nasıl hazırlandığını öğrenecek, eşsiz aromaları deneyimleyecek ve mutfakta ustalığınızı geliştireceksiniz. Dünya mutfağına ilgisi olanları oldukça sevindirecek bu workshop için hemen yerinizi ayırtın ve Tayland mutfağının bol baharatlı dünyasına adım atın!

Yer: Cooking Class Academy

Tarih: 9 Ağustos 2023, 19:00

İstanbul'un Enleri-0
Kültür Seyahat

İstanbul'un En'leri

En'lerin şehri İstanbul, zengin tarihiyle, kültürüyle, sosyal yaşamıyla dünyanın en gözde turistik metropollerinden biri. Ve hala onun hakkında…

Devamını Oku
40 Yıl Hatırı Olan Bir Gelenek: Türk Kahvesi
Tips

40 Yıl Hatırı Olan Bir Gelenek: Türk Kahvesi

2013 yılında UNESCO Somut Olmayan Dünya Mirası listesine alınan Türk kahvesi geçmişten bugüne yaşayan bir gelenek. Hadi gelin önce Türk kahvesinin…

Devamını Oku
Anadolu KAvağı-0
Kültür Seyahat

Anadolu Kavağı'nda Gezilecek Yerler

İstanbul'un vahası, şirin mi şirin balıkçı kasabası Anadolu Kavağı, İstanbulluların nefes alabildikleri ve doğanın tadını çıkarabildikleri…

Devamını Oku