Kültür Seyahat

14 Haziran 2024

Yaz aylarının en verimli zamanlarını yaşadığımız şu günlerde insanlar gittikleri ülkelerde ya da şehirlerde renkli gece hayatını da doyasıya yaşamak istiyorlar. Dolayısıyla ilk olarak gece kulüpleri ve beachler akla geliyor. Hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok turistik ülkesinde özellikle 2024 yılında popüler hale beachlerden bahsetmek mümkün. Öyle ki plajlar dolup taşarken insanlar beach clublarda deniz kum ve güneşle başladığı eğlencesine buralarda devam ediyorlar. Peki, 2024 yılında hem ülkemizde hem de dünya genelinde popüler hale gelen beachler hangileri? Birbirinden lezzetli içecekleri, bölgeye özel farklı lezzetleri, DJ’leri ve sabaha kadar süren eğlencesi ile en popüler beach clubları sizler için listeledik. 

Lago Beach

Söz konusu beach olduğunda elbette herkesin aklı ilk olarak ege bölgesine gidecektir. Ege bölgesinde başta Bodrum olmak üzere Muğla, Marmaris, Fethiye gibi yerler beach clubları ile nam salmıştır. Özellikle Bodrum’un Akyarlar, Gölköy, Bitez gibi popülerliği hiç düşmeyen beldelerinde farklı beach clublar sabahlara kadar insanları eğlenceye doyuruyor. Bunlardan bir tanesi de Lago Beach. Gölköy’de yer alan Lago Beach, yine bölgenin en köklü otellerinden bir tanesi olan Babana içerisinde bulunuyor. Gündüzleri insanlar plajında güneşlenip denize girmenin keyfini yaşarken akşamüstü ve geceleri partiler ve DJ performansları düzenleniyor. Dolayısıyla Lago Beach, 2024’ün de gözde eğlence yerlerinden birisi olarak önümüze çıkıyor. 

2024 Beach Clubs-1

Nikki Beach

Nikki Beach, dünyanın hemen her yerinde bir şubesi bulunan son derece geniş bir alana hitap eden bir eğlence mekânı. Amerika, Fransa, Karayipler, İspanya, Tayland, Dubai, İtalya ve daha pek çok yerde Nikki Beach şubesi görmeniz mümkün. Nikki Beach’i bu denli popüler yapan ise canlı DJ performansları ve sabaha kadar süren eğlenceli ve bol sürprizli partiler. Dans etmeyi seven herkese hitap eden Nikki Beach, aynı zamanda konaklama, yeme, içme imkânları ile de kapsamlı bir hizmet sunuyor. 2024 senesi Nikki Beach de öne çıkan eğlence noktalarından bir tanesi oluyor.   

Six Senses Ibiza

İspanya'nın Balear Adaları bölgesinde bulunan bu dünyaca ünlü beach club sınırsız eğlencenin tam olarak doğru adresi. Canlı performanslar, farklı dans platformları, konsept partilerin yer aldığı bu meşhur beach misafirlerine unutamayacakları bir deneyim sunuyor. Six Senses Ibiza, konaklama imkanı da sunduğundan burada düzenlenen ve birkaç haftayı bulan partilere katılmak da mümkün olabiliyor. Deyim yerindeyse gündüzün geceye karıştığı bir atmosfer sunan Six Senses Ibiza 2024’te de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. 

2024 Beach Clubs-2

Sand & Salt Yalıkavak

Yeniden ülkemize dönecek olursan Yalıkavak’ın en güzel koylarından Tilkicik semalarında yer alan Sand & Salt Yalıkavak, muhteşem denizi, geniş plajı, nitelikli ve seçkin yemekleri ve gece boyu süren eğlenceli atmosferi ile öne çıkıyor. 2016 senesinde faaliyete başlayan ve popülerliği gün geçtikçe artan bu beach club havuzu, spa merkezi, barı, canlı müzikleri, yoga ve pilates alanları gibi çok fazla aktivite sunuyor. Hem doğa ile buluşup huzurlu bir tatil geçirmek hem de akşamları doyasıya eğlenmek için 2024’ün en iyi seçeneklerinden bir tanesi olduğunu söylemek mümkün.

Akrepler Mikonos

Komşumuz Yunanistan’daki popüler beach noktalarından Akrepler Mikonos misafirlerine tadına doyamayacakları bir eğlence ve tatil sunuyor. Özellikle konsept olarak tasarlanmış bu beach Yunan köyünü andıran atmosferi organik menüleri ve el değmemiş doğal alanları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Misafirler özellikle gün doğumunda yoga seanslarına,  terapötik masaj uygulamalarına ve farklı spor aktivitelerine katılabiliyor. Konsept olarak doğada huzuru bulmanıza yardımcı olacak bu beach club eğlenceyi de beraberinde getiriyor. Her hafta perşembe, cuma ve cumartesi günleri DJ performansları ve canlı müzik performansları sergileniyor. Dans etmeyi sevenler için kusursuz bir platformu olduğunu da söylemek gerekiyor. 

beach clubs-4

Beach Republic Koh Samui 

Tayland’da bulunan Beach Republic Koh Samui, Asya zarafetinin modern plaj bakış açısıyla buluşturan son derece etkileyici bir beach. Her bir noktasında Tay unsurlarının hissedilebildiği bu beach huzurlu bir dinlenme ortamı vadediyor. Sonsuzluk havuzu ve spa uygulamaları ile turistleri cezbeden Beach Republic ayrıca dünyanın en ünlü DJ’lerinin özel çalma listeleri ile doyasıya eğlence sunuyor. Deniz manzaralı konaklama seçeneklerini de misafirlerine sunan Beach Republic Koh Samui’de ayrıca açık havuz, restoran, spor alanları gibi imkânlar da sunuluyor. 

Ocean Club Marbella

2024’ün en dikkat çeken beach clublarından bir tanesi de İspanya’da bulunan Ocean Club Marbella. Özellikle geniş tuzlu su havuzu misafirlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Plaj kulübü olarak nitelendirilen Ocean Club Marbella İspanyol enerjisini en iyi şekilde yansıtıyor. İspanya mutfağından en özel seçkilerin sunulduğu beach clubta şezlonga servis de bulunuyor. Pek çok ünlü DJ’in performanslarını sergilendiği clubta sabahlara kadar eğlenmek garanti diyebiliriz. Dans müziğinin yanı sıra elektronik, pop, hip-hop gibi müzik türlerinden de en güzel seçkiler yer alıyor. Clubta ayrıca düğün, doğum günü partileri ve kurumsal etkinlikler de düzenleniyor. Hem yaz hem de kış sezonunda açık olan ve etkinliklerine hiçbir şekilde ara vermeyen Ocean Club Marbella tüm bu özellikleri ile senenin öne çıkan eğlence mekanlarından oluyor.

2024 Beach Clubs-3
Ölüdeniz-0
Kültür Seyahat

Kurban Bayramı’nda Şehirden Kaçış

Popüler turistik beldelere nazaran nispeten sakinliğini koruyabilen ama doğal güzellikleri konusunda hiçbirinden eksik kalmayan şahane önerilerle…

Devamını Oku
Muğla Pet Hotel-0
Kültür Seyahat

Muğla'nın Pati Dostu Otelleri

Tatil denildiğinde aklımıza sıcak güneş, berrak deniz ve dinlendirici bir atmosfer geliyor. Ancak ailemizin bir parçası haline gelen evcil…

Devamını Oku
Ege'nin Mavi Bayraklı 13 Plajı-0
Kültür Seyahat

Ege'nin Mavi Bayraklı 13 Plajı

Ege'nin masmavi suları ve muhteşem doğal güzellikleri Mavi Bayraklı 13 plajıyla buluşuyor. Yazdan kalan son güneşli günleri değerlendirmek…

Devamını Oku