İpucu

14 Eylül 2024
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2024

İş dünyasında hızın, verimliliğin ve bağlantıların önemi büyük. Çok sık seyahat eden iş insanlarının vakitlerinin önemli bir kısmını geçirdikleri havalimanları ise çoğu zaman yalnızca bir ulaşım noktası olmasının ötesinde, global ticaretin nabzını tutan stratejik merkezler olma vasfını üstleniyorlar. Özel lounge alanları, yüksek hızlı internet erişimi, toplantı odaları ve iş odaklı hizmetlerle iş insanlarının çalışmalarına kesintisiz devam edebilmelerine olanak tanıyan modern havalimanları, zamanın çok kıymetli olduğu iş dünyasında önemli durak noktaları.

İş İnsanları İçin Havalimanı-1

Avrupa, Asya ve Orta Doğu'yu birbirine bağlayan köprü konumundaki İstanbul Havalimanı, dünya çapında modern mühendisliğin ve mimarinin buluştuğu, uluslararası havacılık sektöründe dönüm noktası olarak kabul edilen bir proje. Geniş uçuş ağı, ileri teknolojik altyapısı ve stratejik konumuyla dünyanın en büyük ve en yoğun havalimanlarından biri olarak öne çıkan İstanbul Havalimanı, sunduğu üst düzey hizmetlerle seyahatlerinde hızı ve verimliliği ön planda tutan iş insanlarının kusursuz bir seyahat deneyimi yaşamalarına da olanak tanıyor.

Eğer çok sık seyahat eden bir iş insanıysanız, İstanbul Havalimanı’nın konforlu ve verimli bir seyahat geçirmeniz için her geçen gün yenisini eklediği hizmetleri bilmenizde fayda var. Bakalım profesyonelleri İstanbul Havalimanı’nda neler bekliyor?

İGA Business Pod (Kişiye Özel Çalışma Alanı)

Business Pod-2

İstanbul Havalimanı'nda iş insanlarına özel olarak tasarlanmış modern ve fonksiyonel çalışma alanları sunan bir hizmet olan İGA Business Pod, seyahatleri sırasında işlerine devam etmek isteyen profesyoneller için ideal bir çözüm sunuyor.  Yüksek hızlı internet erişimi, ergonomik oturma düzeni ve elektrik prizleri gibi, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik detaylarla donatılan İGA Business Pod’lar, yoğun iş temposuna sahip yolcuların uçuşlarını beklerlerken izolasyonu sağlanmış sessiz ve rahat bir ortamda zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirilmelerine olanak tanıyor.

Dış Hatlar Giden Katı’nda, Sleepod yanında bulunan İGA Business Pod’lar, tek kişilik ve 4 kişilik kabin alternatifleriyle 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

İGA Emanet Bagaj

Left Luggage-2

Yolculukların belki de en önemli detaylarından biri bagajların emniyeti. İGA’nın bir vestiyer olarak da kullanabileceğiniz Emanet Bagaj hizmeti siz alışveriş yaparken veya dinlenirken eşyalarınızı güvende tutmanızı sağlıyor.

Dış hatlar gidiş katında, İga Lounge merdivenlerinin yanında bulunan Emanet Bagaj hizmetinde el çantası, valiz, kıyafet gibi her türlü eşyanızı dilediğiniz süre boyunca koruma altına alabiliyorsunuz. 

İGA Bagaj Sarma Hizmeti

Bagaj Sarma-1

Özellikle uluslararası seyahatlerde bagajların hasar görme, kirlenme ve açılma gibi olumsuz durumlara maruz kalma riski de artıyor. Valizin etrafına dayanıklı bir plastik kaplama yaparak bu tür riskleri minimalize etmenize yarayan Bagaj Sarma işlemi de tam bu noktada hayati öneme sahip. Kişisel eşyalarınızı koli, streç film ve baloncuklu naylon gibi seçeneklerden birini seçerek güvenli bir şekilde paketleterek, taşınma ve aktarma süreçlerinde daha dayanıklı hale gelmesini sağlayabilirsiniz. 

İGA Duş Hizmeti

Uzun mesafeli veya aktarmalı uçuşlar fiziksel olarak yorucu olabilirler. Özellikle bir iş insanıysanız kendinizi tazelenmiş hissetmek, bedeninizi ve zihninizi rahatlatmak ve seyahatin geri kalanını daha konforlu hale getirmek için uçuş öncesinde veya sonrasında duş almak isteyebilirsiniz. Havalimanında bir duş hizmeti sunulması önemli toplantıların veya iş görüşmelerinin öncesinde hijyenik ve profesyonel bir görünüme kavuşmaya yardımcı olduğu gibi, jet-lag belirtilerini de hafifleterek seyahat deneyimini iyileştirir.

Dış hat giden yolcu katındaki İGA Lounge karşısında, bay ve bayan için ayrıştırılmış özel kabinlerde hizmet veren duşlarda, ihtiyaç duyabileceğiniz her şey düşünülmüş. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı hijyen kitleri sunuluyor. Size kalan ise duşunuzun keyfini sürmek ve seyahatinizin geri kalanı için ihtiyaç duyacağınız tazeliğe kavuşmak.

İGA Sleepod (Uyku Kabini)

Dış hat D kapılarında bulunan İGA Sleepod yani uyku kabini ile misafirler uçuşlarını beklerken dinlenebiliyorlar. Uyuma kabinleri içerisinde yastık, yastık kılıfı, battaniye gibi kişinin rahatı edebileceği her türlü eşya verilir. iGA Sleepod özellikle uzun bekleme sürelerinde iş insanlarının rahatça dinlenebileceği, uyuyabileceği özellikle hazırlanan kabinlerdir. Tüm süre boyunca yalıtımlı odalarda herhangi bir ses duymadan, rahatsız olmadan misafirler dinlenebilir. 

Vale Hizmeti

İGA Pass paketlerinin sağladığı avantajlardan bir tanesi de vale hizmetidir. İş seyahati için uçuşuna araçları ile gelen misafirler vale kontrolünde araçlarını otoparka bırakabilirler. İGA Pass Extra paketinde otopark ve vale hizmetinden ise 30 gün boyunca faydalanmak mümkündür. Premium paketinde otopark ve vale hizmetinde hizmet süresi 90 gündür.

İş İnsanları İçin Havalimanı-3

Meet&Greet

iGA Meet & Greet ise kişiye özel karşılama ve uğurlama hizmetidir. Misafirler İstanbul Havalimanı’nda keyifli vakit geçirirken görevliler çiçekle karşılama yapabilir, bavul ve çantaları alabilir, transferleri gerçekleştirebilir. İGA Pass Premium ile uçuş rotası neresi olursa olsun yolcular bu hizmetten faydalanabilir. Ayrıca yine hizmet türüne göre hızlı Geçiş, öncelikli Check-in, Lounge ve kişiye özel Buggy gibi imkanlardan faydalanmak da mümkündür. 

Fast Track

Yolcuların telaşa kapılmadan rahat bir şekilde uçuşlarına yetişmeleri için sağlanan hizmetin adı Fast Track. İGA Fast Track hizmeti yolcuya özel oluşturulmuş geçiş noktalarından hızlı bir şekilde geçmeyi sağlayan son derece kullanışlı bir sistemdir. Bu hizmet sayesinde hem yorulmadan hem de güvenli ve hızlı bir şekilde uçağa ulaşmak mümkündür. Bu hizmeti hem dış hem de iç hatlar için geçerlidir. Bu hizmetten de faydalanmak isteyenler İGA Pass üyelik paketlerinden birine sahip olmak durumundadır. Hizmeti online olarak ya da havalimanındaki Fast Track destek birimlerinden satın almak mümkündür. 

Kadıköy - Moda’da Enfes Bir Kahvaltı İçin 3 Mekân
Tips

Kadıköy - Moda’da Enfes Bir Kahvaltı İçin 3 Mekân

Moda, Anadolu Yakası’nın en gözde semtlerinden biri. Küçük ve konforlu mekanları olan bu semtin popülerliği gün geçtikçe artıyor. İstanbul’da…

Devamını Oku
Beyoğlu-0
Kültür Seyahat

Beyoğlu'nun Tarihi ve İkonik Mekanları

Eski siyah-beyaz filmlerden tanıdığınız eski Beyoğlu’nun bazı mekanları ise o dönemlerden günümüze, hikayeye ayak uydurmaya devam ediyorlar. Yanından…

Devamını Oku
Dünyanın En İyi 10 Oteli-0
Kültür Seyahat

Gezginlerin Seçimi ile Dünyanın En İyi 10 Oteli

Coşkulu geçen bir turizm sezonunu geride bıraktık. Peki bu sene gezginlerin favori konaklama yerleri nereler oldu merak ediyor musunuz? Hadi dünyanın…

Devamını Oku