İpucu

26 Kasım 2023

Havalimanlarını sadece uçuş için kullanılan platformlar olarak düşünmek yanlış olacaktır. Çünkü havalimanlarında bazen saatlerce vakit geçiriyor, yiyor, içiyor ve molalarımızı değerlendiriyoruz. Burada geçirilen zamanın daha değerli daha verimli olabilmesi için ise bazı fırsatları kaçırmamak gerekebiliyor. Bunlardan bir tanesi de son yıllarda oldukça revaçta olan İGA Pass Daily hizmeti.

İstanbul’un yeni gözdesi İstanbul Havalimanı, misafirlerinin konforunu düşünen havalimanlarının başında geliyor. Yalnızca 2023 yılında “Avrupa’nın En İyi Havalimanı”, “Avrupa’nın En Keyifli Havalimanı”, “En Erişilebilir Mobil Uygulama”, “En Aile Dostu Havalimanı” gibi birçok ödülü silip süpüren İstanbul Havalimanı (İGA), müşteri memnuniyetini ön planda tutan uygulamalarına her geçen gün yenisini eklemekte kararlı görünüyor.

Bugün de, bu uygulamalardan İGA Pass Daily’i mercek altına aldık.

İGA Pass

İGA Pass Nedir?

İGA Pass denilen sistem ile İstanbul Havalimanı’ndaki pek çok ayrıcalıktan faydalanmak mümkündür. İGA Pass, yolculara paket kapsamında farklı deneyimler sunar. İster tatil için olsun ister iş gezisi fark etmeksizin havalimanında konforlu hizmetlerden faydalanmak mümkün olur. İGA Pass Daily paketleri ise kullanıcıların ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilmiştir. Bu paketler hem günlük hem de yıllık olarak satın alınabiliyor. Premium paketlerde İGA Pass’in tüm imkânlarından sınırsız faydalanmak mümkün oluyor. Plus ya da Ekstra diye adlandırılan paketler ise içerisinde farklı hizmetleri barındırıyor. 

İGA Pass Günlük Paket

Tek günlük kullanım öneren bu pakette tüm paketlerde bulunan Fast Track yani hızlı geçiş hizmeti bulunuyor. Bu hizmeti gidiş-dönüşün aynı hafta yapıldığı durumlarda iki defa kullanmak mümkün oluyor. Hızlı geçiş imkânı, lounge kullanımı, öncelikli check-in, Buggy desteği hizmeti bulunuyor. Ayrıca 7-12 yaş çocuklar için özel İGA Pass Daily Kids paketi satın alınırsa yetişkinlerin elde ettiği imkânlardan çocuklar da faydalanabiliyor. 0-6 yaş arası çocuklara ise ücretsiz sunuluyor. 

İGA Pass Daily Domestic

Bir diğer paket olan İGA Pass Daily Domestic, yurt içi uçuşlarda geçerli olan hizmetleri kapsıyor. Bunlar içerisinde hızlı geçiş imkânı, iç hat lounge, öncelikli check-in hizmeti, Buggy desteği, 4 güne kadar otopark ve vale hizmeti bulunuyor. 

İGA Pass-2

İGA Pass Yıllık Paketler

İGA Pass’in yıllık paketleri de bulunuyor. Bunlar içerisinde yer alan İGA Pass Plus misafirlere pek çok önemli avantaj sunuyor. Bunlar arasında +1 misafir imkânı ile hızlı geçiş, 1+ misafir lounge, +1 misafir öncelikli check-in, +1 misafir Buggy desteği, Unifree’de %10 indirim, +1 misafir ile pop up lounge hizmetlerinden faydalanmak mümkündür.

Yıllık paketler içerisinde bulunan seçeneklerden bir tanesi de İGA Pass Extra’dır. İGA Pass Extra sayesinde havalimanında +1 misafir ile hızlı geçiş imkânı tanınır. Bununla beraber yine +1 misafir imkânı ile öncelikli check-in, Buggy desteği, lounge, pop up lounge, otopark ve vale hizmeti, Unifree’de %10 indirim imkânları sunulmaktadır. 

İGA Pass Premium

İGA Pass Premium paketleri özellikle aileler için oldukça avantajlıdır. Bu paket tüm aile üyelerine havalimanında konfor sağlamaktadır. +2 misafir imkânı ile hızlı geçiş, öncelikli check-in, Buggy desteği, lounge, otopark ve vale (3 ay), pop up lounge, şehir içi transfer (10 sefer), Unifree’de %10 indirim gibi avantajları yer almaktadır. 

Bu paketlerin yanı sıra dilediğiniz takdirde farklı hizmetleri kapsayan İGA Lounge, İGA Meet&Greet gibi paketleri de tercih etmek mümkündür. Birçok hizmeti ayrı ayrı alma avantajı bu paketlerde misafirlere sunulur. Misafirler kendi ihtiyaçları doğrultusunda paketlerini kendileri ayarlayabilmektedir. 

İGA Pass’e Üye Olmak İçin Ne Yapılmalı?

İGA Pass paketlerinin tamamını kendi web sitesi olan https://www.igapass.com/ üzerinden inceleyebilir, üye olabilir ve dilediğiniz paketi anında satın alabilirsiniz. 

İGA Pass Ayrıcalıkları

İGA Pass her pakette kapsamlı hizmetler sunar. Hızlı geçiş imkânı, Buggy desteği, otopark, vale hizmeti, üyelere özel oturma alanlarında yiyecek, içecek hizmeti ve daha pek çok avantaj İGA Pass ile misafirlere sunuluyor. 

Paketler içerisinde bulunan İGA Lounge hizmetinde uçuş sınıfı fark etmeden misafirler diledikleri hizmetten faydalanabiliyor. Özel yolcu salonlarında Business Class kalitesi ile hizmet verilmektedir. Ücretsiz masaj servisinden birbirinden lezzetli ikramlara, çocuklar için oyun alanlarından ücretsiz internet hizmetine kadar pek çok şey İGA Lounge’da misafirleri bekliyor. 

İGA Pass paketleri içerisinde sunulan Buggy desteği ise misafirlerin uçuşlarına rahat bir şekilde yetişebilmelerine olanak sağlıyor. Hem iç hem de dış hatlar için sunulan Buggy shuttle servisleri 3-5 kişilik kapasiteleri ile hatlar arasında rahat bir şekilde ulaşımı imkânlı hale getiriyor. 

İGA Fast Track ise yine paketler içerisinde sunulan ayrıcalıklı bir hizmettir. Bu hizmette özel olarak oluşturulmuş geçiş rotalarını kullanmak mümkündür. Bu sayede uçağa yetişememe gibi bir panik de söz konusu olmayacaktır. Paketlere dahil olan İGA Meet & Greet hizmeti ise bavul ve diğer transferlerin rahat bir şekilde yapılabilmesine olanak tanıyor. İGA Meet & Greet ile misafirleri çiçeklerle karşılayan asistanlar ayrıca transferlerin de hızlı bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlıyor. 

GA Vale ve Otopark hizmeti de yine paketlerdeki en özellikli hizmetlerden bir tanesidir. Dünyanın tek çatı altındaki en büyük otoparkı olarak geçen otoparkta misafirler araçlarını içleri rahat bir şekilde bırakabiliyorlar. Bunun yanında vale ya da araç bakımı gibi hizmetler de yine bu paketler içerisine dahil oluyor. 40 bin araç kapasitesine sahip otoparkta son derece gelişmiş güvenlik sistemleri bulunuyor. Elektronik sistem ile misafirler araçlarını park ettikleri yerleri kolaylıkla bulabiliyor. Birbirinden cazip hizmet avantajları sunan İGA Pass gün geçtikçe daha da fazla talep görmeye devam ediyor. 

Yıldız Korusu-1
Kültür Seyahat

İstanbul’da Gezilebilecek Doğal Yerler

İstanbul’da yaşayanların kendilerini yeşilliklerin arasında, doğal mı doğal mis gibi atmosferlerde bulmaları an meselesi. Sadece doğru adresleri ve…

Devamını Oku
Zaman Yolculuğunu Anlatan En İyi 10 Film
Teknoloji

Zaman Yolculuğunu Anlatan En İyi 10 Film

Bilim kurgu yazarları açısından eşsiz bir kaynak niteliği taşıyan zamanda yolculuk fikri üzerinden sayısız film çekildi. Zamanın sınırlarını aşan…

Devamını Oku
Karaköy-0
Kültür Seyahat

İstanbul'un Yeni Yüzü: Karaköy

İstanbul'un bütün yüzleri birbirinden güzel ve rengarenk ama Karaköy'ü özel yapan sebepler o kadar çok ki hepsini bir yazıya nasıl…

Devamını Oku